Tjek udvalget på Vægteeksperten.dk – du vil næppe finde det for let!

By:

I vores teknologisk udviklede tilværelse er der mange ting, vi gerne vil gøre op i tal. Både i privatsfæren og i erhvervslivet sætter vi pris på apparater og måleinstrumenter, der kan bruges til at gøre statistik over hverdagen eller tage bestik af situationen. Hos Vægteeksperten.dk findes et stort udvalg af netop vægte, som kan veje lige præcis det, du har behov for.

Udvalget dækker, men er ikke begrænset til:

  • Laboratorievægte
  • Præcisionsvægte
  • Lommevægte
  • Pallevægte
  • Personvægte
  • Kranvægte

Herudover forhandles også andre præcise måleinstrumenter, for eksempel afstandsmålere og fugtanalysatorer.

I laboratorierne rundt omkring på forskningsinstitutter og uddannelser landet over er der behov for lidt mere præcision, end hvad den almindelige køkkenvægt kan tilbyde. Derfor kan du finde både analysevægte og finvægte, som kan måle forskellige intervaller og med mange decimaler.

Analysevægtene har en såkaldt osteklokke, som fungerer ved at stabilisere forhold som temperatur, tryk og luftfugtighed, så resultaterne bliver præcise hver gang og kan sammenlignes uden ustyrlige variable. Finvægtene er mere enkle i udtrykket, men er indstillet til et specifikt interval og er især velegnet til at måle begrænsede mængder.

Du kan også finde transportable lommevægte, som er nemme at have med på farten. Disse fås med en præcision på 0,01 gram, og kan måle op til 500 gram. Det er en fordel hvis du har et job på farten, og for eksempel servicerer klienter i deres hjem.

Til den tungere industri er der pallevægte med en kapacitet op til 3 ton og en præcision fra 200 gram. Der er her mulighed for at tilpasse vægten til lige netop din virksomheds behov.

Posted in: Maskiner