Smertefri og effektiv hårfjerning med perlevoks

By:

Er du træt af at køre den slidte skraber op og ned ad benene hver tredje dag for at holde hårene nede? Og er du træt af de røde knopper og blodige snitsår, der skal dækkes til med plaster efter hver barbering? Og har du endda givet den almindelige, men meget smertefulde hårfjerningsvoks et forsøg? Så er det måske på tide at lade de gamle kendinge gå på pension og give perlevoks en chance i kampen mod den uønskede kropsbehåring.

Hvad er perlevoks?

For at finde forskellen på perlevoks og den konventionelle hårfjerningsvoks, skal man kigge på den type af voks, der bliver brugt. Perlevoks er nemlig baseret på en naturlig voks fra bier, og den bivoks klæber sig – modsat den traditionelle syntetiske voks – kun til hårene og ikke huden. Det er derfor en skånsom, mindre smertefuld og meget effektiv metode til silkeblød hud i to-fire uger, som både egner sig til professionelle klinikker og hjemmebrug.

Sådan gør du

De filmovertrukne perler skal koges inden brug. De har et smeltepunkt på cirka 40 grader, og når de rammer cirka 43 grader skal voksen påføres med en træspatel. Når voksen efter et minuts tid er stivnet – men stadig er bøjelig – skal den skrabes af med træspatlen eller rives af mod hårene. Det er let og skånsomt mod huden, og resultatet er utrolig flot.

Voks til alle hudtyper

Perlevoks er målrettet både mænd og kvinder, og egner sig til både store og små overflader. Så hvad end du skal have fjernet brysthårene, vokset armhulen eller have trimmet bikinilinjen, kan perlevoks klare opgaven.

På kropsform.dk finder du en lang række produkter af perlevoks. Udover den klassiske perlevoks, der egner sig til alle områder på kroppen, finder du også typen ItalWax Perlevoks Pour Homme, der er målrettet hårfjerning på mænd. Den kommer med en maskulin duft og en mere maskulin sort farve end de feminine lyserøde og lilla varianter, der ellers findes på webshoppen. Herudover er denne type voks lidt sejere og drøj at arbejde med, da mænds hårsække har stærkere rødder end kvinders.

Du finder også typen ItalWax Perlevoks Top Formula Hot Filmwax Crystal, der er målrettet dig med sensitiv hud, som typisk døjer med allergiske reaktioner og irritation ved brugen af normal voks. Denne type perlevoks er uden kolofonium, som er et klæbende materiale udvundet fra harpiks, som kan indeholde flere allergifremkaldende stoffer. Selv med denne sensititve type perlevoks kan du dog ikke undgå den naturlige rødme, der kommer efter endt voksbehandling.

Hvis du én gang for alle vil vinde en evige kamp mod den uønskede kropsbehåring, bør du give perlevoks en chance. Hop ind på kropsform.dk og og find det produkt, der passer til din hud og dit behov.

Posted in: Sundhed