Sund mascara fra Mirenesse

By:

Sort ,ascara – rigtig mange kvinders foretrukne skønheds- og makeupprodukt.

På ingen tid kan vi fiske det lille og lette sorte rør op af tasken og i løbet af få sekunder have et mere markeret ansigt og have fremhævet øjnene hvilket bare pynter på stort set alle. 
Det er super nemt at bruge mascara, det er nemt at fjerne igen når vi går i seng, og udvalget er kæmpestort.

Som med næsten alt andet er der selvfølgelig også kvantitet- og kvalitetsprodukter når det kommer til mascara.

Mange i dag går op i sundhed og produkter uden skadelig kemi, ikke kun når det kommer til fødevarer, men nu også det kommer til tøj, skønhedsprodukter og makeup. Måske læser du her fordi du efterlyser en mascara til folk med sensitiv hud eller sensitive øjne?

I så fald er du kommet til det rigtige sted! Mirenesse mascara er nemlig en mascara der forhandles på ‘grønne’ webshops og er udviklet særligt til folk med sensitive øjne. Den sorte mascara er nemlig parfumefri og er helt fri for nikkel, mineralske olier, parfume og parabener og er naturligvis heller ikke testet på dyr.

Hvis du er kontaktlinsebruger eller sidder mange timer for en computerskærm hver dag, kender du helt sikkert til at dine øjne let kan blive generet af din mascara. Mirenesse mascaren er lavet til at tage hensyn til disse behov også.
Masacaren fra Mirenesse er også langtidsholdbar og gnides ikke væk af sved og tårer eller efterlader ‘pandaøjne’ i dit ansigt. Mascaren fra Mirenesse har også en anden egenskab du sikkert vil synes om – hvis du ikke bryder dig om skrappe øjenmakeup-produkter, bryder du dig måske heller ikke om skrappe øjenmakeup-produktfjernere! Denne mascara kan fjernes udelukkende ved at plaske vand i ansigtet og så ‘gnubbe’ lidt på vipperne, så mascaren falder af som små rør.