Sanne Nordahn – klassiske smykker med et feminint touch

By:

Alle kvinder er forskellige – også når det kommer til smykker. Er du til det klassiske, feminine look, hvor sarte toner spiller sammen med smukke, fine detaljer, så er smykkerne fra Sanne Nordahn uden tvivl noget for dig. Det danske smykkebrand designer klassiske og tidsløse smykker til kvinder i alle aldre, og du får florlette farver, fine designs og en enkel nordisk stil.

Naturen som inspiration

Bag smykkevirksomheden står Sanne Nordahn, der oprindeligt er uddannet Landskabsarkitekt MDL og derfor har arbejdet med naturen som omdrejningspunkt i mange år. Farver, blomster og den smukke levende natur har altid været en stor del af designerens hverdag, og det følger hende stadig den dag i dag. Nu er naturen dog ikke længere hendes arbejdsplads, men derimod hendes inspiration.

Sanne Nordahns mantra er, at naturen aldrig går af mode. Et mantra hun på elegant vis har ført over i sine smykker, der af samme grund er både enkle, klassiske og ikke mindst tidsløse.

Løbende udskiftning i kollektionerne

Hos Sanne Nordahn er der ikke et specifikt tidspunkt for nye kollektioner eller nye designs. De kommer kontinuerligt, og der er hele tiden nye designs, der ser dagens lys. Du finder både fingerringe, øreringe, armbånd, halskæder, vedhæng og ankelkæder fra det danske brand, og den feminine stil går igen alle vegne. 

Guld, sølv, rosa, glimmer og tynde kæder er kendetegnende for brandet, der har fokus på flotte ægte materialer og en høj finish. Med smykker fra Sanne Nordahn giver du dit look et feminint tvist, som understreger den lyse, nordiske stil.

Stilfuld elegance til alle kvinder

Det interessante ved Sanne Nordahns smykker er, at de taler til kvinder i alle aldre. De er smukke, enkle og har lige præcis den rette mængde af pynt eller detaljer, der gør, at de skiller sig ud fra mængden og bliver unikke. 

Du kan mikse smykkerne i en uendelighed og dermed skabe dit eget udtryk, fx ved at sammensætte en række af de fine armbånd. Mulighederne er mange, og særligt med de designs, hvor du selv sammensætter vedhæng, har du en unik chance for at skabe et personligt smykke, der understreger lige præcis din stil. 

Rundt og feminint men også kantet og råt

For at skabe en kollektion, hvor der er noget for enhver smag, har Sanne Nordahn formået at udvikle en række kollektioner, der ikke bare går i én retning, men derimod holder dørene åbne, så alle kan finde et smykke, der passer til deres stil. Uanset om det skal være ultra feminint eller have en snert af noget råt.

Kvaliteten er essentiel, når det kommer til smykker, og med produkter fra den danske smykkedesigner får du smykker, der udelukkende er fremstillet af de bedste materialer. Sanne Nordahn lægger stor vægt på de ægte materialer, og hun er derfor også registreret som forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller og overholder derfor en række gældende love på området.

Med smykker fra Sanne Nordahn kan du understrege din feminine stil og give dit look et touch af luksus og lækkerhed, og samtidig får du smykker, der kan følge dig i mange år frem i tiden.

Posted in: Uncategorized