Lækre hundetæpper til menneskets bedste ven

By:

Når det kommer til din hund, bør du ikke slække på kvaliteten, når du køber produkter. Om det er foder, legetøj, halsbånd eller plejeprodukter, så er kun det bedste godt nok til menneskets bedste ven. Dette gælder ligeledes ved hundetæpper.

Hundetæpper er det ideelle tilbehør til din hunds seng eller pude, der gør det lidt ekstra behageligt at sove eller slænge sig i de dovne timer på dagen. Tæppet skal gerne være af god og blød kvalitet fx i imiteret pels, fleece eller lammeuld. Det bliver din hund glad for.

Sådan vælger du det rigtige tæppe til din hund

Hos Petlux.dk fås hundetæpper i flere varianter fra den tyske fabrikant MiaCara. Her er masser af lækre tæpper i forskellige kvalitet og størrelse. Uanset hvilke race og hvilken størrelse din hund har, kan du købe et tæppe, som passer.

Sherpa-hundetæppet er et tykt hundetæppe i pels, som passer godt i hjemmet. Cappelo-tæppet er en ekstra-luksuriøs udgave også i imiteret pels, så giver topkomfort til din hund. Coperate og Fin-tæpperne, som er hhv. i fleece og uld, er en smule tyndere med stadig med højt komfort.

Alle tæpper fås i small, medium og large og kan vaskes i maskine ved 30 grader.

Posted in: petluxdk