Flamingokugler og halvkugler er festlig pynt til alle årstider

By:

Flamingokugler og halvkugler kan anvendes til ethvert dekorativt formål og til at skabe blikfang i butikker, storcentre eller på messestande. Kuglerne kan eksempelvis bruges i forbindelse med en vinduesudstilling i din butik eller på udstillingsarealer i butikken og passer til alle årstider. Uanset om det er påske, jul, halloween, Valentinsdag, Oktoberfest eller nytår, så er det festligt at anvende flamingokugler og halvkugler som en del af dekorationen, og det er kun fantasien, som sætter grænser, når der skal pyntes op.

Fyld pynt i halvkugler og stik blomster og gran i flamingokugler 

Halvkugler kan være enten gennemsigtige plastikkugler eller styrophor, som kan åbnes, og inden i kuglerne kan man placere forskellig pynt. Til jul kan man f.eks. lægge glaskugler, gran eller kunstige snefnug og hænge dem op i loftet. Til påske kan man lave en flot vinduesudstilling eller bordopstilling med halvkugler fyldt med påskeblomster, påskekyllinger eller påskeæg i smukke farver. Til Valentinsdag kan man fylde halvkuglerne med røde hjerter eller røde blomsterblade, og til nytår kan man fylde dem med festlig nytårspynt. Hvis du ønsker at præsentere dine varer på en lidt utraditionel måde, kan du lægge mindre varer ind i halvkuglerne og stille dem på et display. Det vil gøre kunderne nysgerrige efter at se, hvad der gemmer sig i halvkuglerne og kan få dem til at besøge din butik. Flamingokugler er sjov og dekorativ pynt, som fås i mange forskellige størrelser. Når flamingokuglerne skal anvendes til f.eks. jul, kan man vikle noget rødt eller grønt papir eller stof omkring dem, eller man kan lægge hvide flamingokugler op, så de ligner snefnug. Til påske kan man vikle dem ind i gult papir, og man kan desuden sætte blomster, småkviste eller gran i dem. Flamingokugler kan anvendes til alle typer af højtider, arrangementer og temafester. Skal du fejre bryllup, barnedåb, konfirmation, sølvbryllup eller holde en temafest, så er flamingokugler og halvkugler nemt og dekorativt at pynte op med, og du kan hurtig få kreeret din egen personlige pynt til festen.

Flamingokugler og halvkugler af god kvalitet til favorable priser

Hos den danske leverandør Brøndsholm finder du et stort udvalg af flamingokugler og halvkugler af høj kvalitet til gode priser. Her kan du bestille netop den type og den mængde kugler, du har behov for til din butik eller til et privat arrangement. Brøndsholm har mange års erfaring med at levere dekorationsartikler og salgsfremmere til detailbranchen og private, og har du spørgsmål til bestemte varer, får du altid en meget professionel rådgivning, og du kan ligeledes få dekorationshjælp til din butik. En anden fordel ved at handle hos Brondsholm.dk er, at du får varerne leveret direkte til din butik eller private adresse.  

Posted in: Flamingokugler