Nylonstrømper

By:

Nylonstrømpen så første gang dagens lys i slutningen af 1930’erne og den har hængt ved lige siden. Strømperne er fremstillet af polyamid. Til at begynde med havde nylonstrømperne en søm bagpå, men denne forsvandt i løbet af 1950’erne hvor man lærte at rundstrikke de populære strømper. Idag kan man igen købe nylonstrømper med en tydelig søm bag på benet, men det er mere for syns skyld end af nødvendighed – mange synes nemlig, at det ser både sexet og feminint ud med den lige søm på bagsiden.

Nylonstrømper bør være en fast del af alle kvinders garderobe af flere forskellige årsager. Først og fremmest er de super anvendelige og kan bruges under alle slags kjoler og nederdele i lige den farve og tykkelse man ønsker. Dermed undgår man at blive kold om stængerne uden at skulle skrotte kjolen til fordel for bukserne. En anden god grund til at sværge til nylonstrømper er, at de ser meget elegante og feminine ud. Vælger man de rigtige nylonstrømper kan man endda få benene til at syne både længere og slankere.

Når man skal vælge nylonstrømper er det selvfølgelig afgørende, at de passer til lejligheden. Skal man have nylonstrømper til dagligdagsbrug kan et par klassiske sorte være et godt valg. De er elegante og smukke uden at være for prangende eller sexede. Skal man derimod til fest kan det være en fordel at skeje lidt mere ud med strømperne. Vælger man eksempelvis en strømpe med mønster eller blonder, får man et helt anderledes og feminint udtryk. Har man korte ben kan nylonstrømper med striber på langs få dem til at syne længere. Vil man egentlig helst have bare ben og vejret ikke tillader det, kan man med fordel vælge hudfarvede nylonstrømper. De holder både på varmen og får benene til at syne flottere og mere ensartede i farven. 

Posted in: Nylonstrømper