3 ting, der skal på bordet til påskefrokost

By:

Påskefrokost er en stor dansk tradition, som mange danskere hvert år samles om, hvor de både spiser sig mætte og drikker sig fulde. Der er nogle faste retter og traditioner forbundet med dette event, og nogle af dem har vi samlet her i denne artikel, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du nu gør det rigtigt.

Klassisk dansk bestik og tallerkener

En overraskende stor del af frokosten, som mange måske ikke skænker en tanke, er det porcelæn, der stilles på bordet til en julefrokost. Men her er faktisk nogle traditioner, som skal leves op til. Med eksempelvis jagtplatter er du godt rustet til at kunne invitere hele familien og venner på frokost hjemme hos dig. Lad være med at vælge et koldt og kynisk skandinavisk design her.

Snaps, snaps og snaps

Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken type alkohol der typisk serveres til påskefrokost, så skyldes det nok, at du har fået så meget af den, at du ikke kan huske frokosten. Snaps er det ultimative drikkelse til enhver påskefrokost, og du kan både gå med den klassiske eller en med en smag af dild – eller begge dele for den sags skyld.

Leverpostej, sild og æg

Der er nogle faste retter, som skal være på bordet til en påskefrokost. Leverpostej, sild, æg med rejer og fiskefilet er nogle af de absolutte klassikere, og hvis du blot benytter disse retter, kan du være lidt kreativ med de resterende retter. Men disse skal helt bestemt være på det påskebord, som du dækker, hvis du vil have gæsterne til at komme igen næste år.

Posted in: Porcelæn