Vvs Egå? Gustafsen VVS er svaret!

By:

Når køkkenet eller badeværelset skal sættes i stand, og der måske endda skal trækkes nye rør eller flyttes rundt på afløb, er det fristende at tage sagen i egen hånd for derved at spare lidt på håndværkerbudgettet. Det er dyrt nok at skulle indkøbe materialer som for eksempel håndvaske, wc’er, bruse-armaturer og andre ting til badeværelset – og især i køkkenet har man mest lyst til at spendere på lækkert inventar frem for håndværkerregninger.

Det kan dog få helt katastrofale konsekvenser, hvis du selv begiver dig ud i at løse opgaver, som du faktisk burde overdrage til en fagmand. For det første er der visse opgaver, det er lovpligtigt at få udført ved autoriseret vvs’er, for eksempel hvis afløb skal flyttes, eller der skal monteres et væghængt toilet med cisterne. Så skal der nemlig trækkes rør – og forsøger du dig selv med denne ikke helt ukomplicerede opgave, risikerer du, at du kommer til at gøre det forkert. Og det svarer ikke til at komme til at vælge den forkerte type maling til væggen. Du kan risikere at komme til at stå med en helt uoverskuelig regning for den skade, du kan komme til at forvolde på ejendommen. Og forsikringen vil sjældent dække, hvis der er tale om, at du selv har forsøgt dig med at udføre vvs’arbejde.

Find en professionel og autoriseret vvs’er i Egå

Gustafsen VVS har igennem to generationer beskæftiget sig med vvs- og blikkenslager-hvervet på professionel vis, og med faglig og håndværksmæssig stolthed som en hovedingrediens i det daglige arbejde. Virksomheden, som har til huse i Risskov, er familieejet og med en lang tradition for tilfredsstillende løsning af blikkenslager- og vvs opgaver. Gustafsen VVS udfører udelukkende autoriseret VVS arbejde af høj kvalitet, og betragter først opgaven som løst, når kunden er 100% tilfreds.

Du kan læse mere om vvs Egå ved Gustafsen VVS på gustafsenvvs.dk

Posted in: vvs Egå