Bedre signal

By:
Bedresignal.dk har i mange år solgt forskelligt udstyr til mobilt bredbånd – dette indbefatter produkter som antenner, 4G router/modem udstyr m.m., men i løbet af årene er mere trådløst udstyr kommer tid. Den dag i dag sælger Bedresignal.dk eksempelvis ligeledes produkter indenfor TV og radio, herunder TV, kabler, modtagere og antenner. Sortimentet er også blevet udvidet til at indbefatte en del produkter indenfor telefoner, ventilatore og forskelligt udstyr til hjemmet som eksempelvis støvsugere, køkkenudstyr og lamper. Sortimentet på Bedresignal.dk er altså meget varieret, og er dermed relevant for en bred målgruppe af forbrugere. Hvad end man er på udkig efter et nyt TV, eller man har brug for at købe kabler som eksempelvis lyd- eller billedekabler, så er Bedresignal.dk det rette sted at søge hen. 
 
TV og radio produkter
 
Indenfor kategorien “TV og Radio” finder du hos Bedresignal.dk et bredt produktsortiment, der spænder over antenner, højtalere, tv-møbler m.m. Hvad angår TV’er finder du en bred vifte af forskellige modeller og mærker, heriblandt Phillips og Scnasonic. Under radioer er der en bred vifte af forskellige produkter at vælge imellem, og hvad angår lækkert design, er der her mange muligheder på hylderne. Bedresignal.dk forhandler eksempelvis mange forskellige DAB-radioer, og disse er alle i stand til a sende i det nye DAB+ format, som fra 2017 har givet plads til flere radiokanaler i landet. DAB+ radioerne indbefatter mærker som Scansonic, hvis radioer er udført i et enkelt og elegant design i lækre materialer – Scansonic DA88 er udført i sort- eller ahornfarvet træ, og modellen PA4600 har en lækker, lys læderstrop, der gør radioen let at transportere med sig. Under radiokategorien finder du ligeledes radioer i formatet FM samt internetradioer.
 
Mobilt bredbånd
 
Mobilt bredbånd er en af Bedresignal.dk’s hovedekspertiser, og af denne grund finder du i denne kategori en lang række kvalitetsprodukter til mobilt bredbånd. Alt indenfor denne type af produkter er at finde på Bedresignal.dk – hvad end der er tale om antenner til 3G og 4G, routere med indbygget modem, praktiske vægbeslag m.m. Du finder de bedste mærker indenfor mobilt bredbånd: Huawei, Teltonika og Poynting er nogle af dem.
Posted in: Bedresignal.dk