Læderarmbånd i elegante og naturnære design

By:

Læderarmbånd er en evergreen inden for accessories til håndledene. Med læderets mange muligheder for kreative designs, er markedet rigt på variationer af armbånd med flettet læder, snoet læder, eller andre varianter. Fælles for alle læderarmbånd er, at de i kraft af det naturlige materiale vil tilføre dit outfit et elegant og jordnært boheme-look. I kataloget hos Huge-P.dk har de samlet et eksklusivt udvalg af læderarmbånd af enhver art, som kan give inspiration til mere natur i garderoben.

Håndplukket udvalg fra markedets populære designere

Hos Huge-P.dk har de samlet et lille og eksklusivt udvalg af læderarmbånd fra 3 af markedets mest populære designere. På den måde har deres kunder mulighed for at få en forsmag på alle de muligheder, der findes inden for accessories i læder, og finde frem til deres personlige stil. I kataloget finder du læderarmbånd fra Passero Accessories, Beaux Accessories & Barton smykker, som alle har deres særlige måde at anvende lædermaterialet på.

Et læderarmbånd om håndleddet kan både lede tankerne hen på den frie fugl på landevejen, den musikalske boheme, og den moderne mand med smag for afslappet kvalitet. Find inspiration i kataloget og skab dit eget spil mellem dine accessories og din garderobe. Du finder bl.a. et sort, flettet armbånd, som med sit stramme mønster giver et enkelt armbånd med en detaljeret struktur; et Beaux sort læderarmbånd, som med sin runde, skinnende bånd og blanke sølvperle kan vikles 3 gange om håndleddet; et orange læderarmbånd, som samles på midten med et sølvspænde – og mange flere. Størstedelen af udvalget af læderarmbånd hos Hugo-P.dk fås i brune og sorte nuancer, men du finder også hvide, orange og støvgrønne varianter. 

Forkærlighed for læder siden 2014

Hugo P har eksisteret som multibrand butik siden 2014, hvor de for første gang åbnede deres butik på Bornholm. I dag sælger de lædervarer og rejseartikler til kvalitetsbevidste danskere over hele landet. Kataloget henvender sig både til mænd, kvinder og børn. Kig forbi på Hugo-P.dk og find dit nye læderarmbånd!

 

Posted in: Læderarmbånd