Farvestrålende solcellelanterner til hverdag og fest

By:

Savner du farver i haven, eller skal du holde fest? Solcellelanternerne fra kataloget hos SolarCamp.dk er en populær løsning, når der skal skabes festlig belysning udover det sædvanelige. Her kan du hænge eller stille dine lyskilder hvor du vil, og opleve effekten når alle regnbuens farver sættes i spil. Kig forbi kataloget og find inspiration til miljøvenlig belysning!

Flere farver i hverdagshaven

I kataloget finder du 3 forskellige produkter inden for solcellelanterner: solcellelamper som flasker, samt traditionelle lanterne af rispapir i store og små kugler. Lanternerne kan både anvendes af private, caféer, restauranter og institutioner, som ønsker flere farver i hverdagen. Med en række solcellelanterner langs tagrenden eller mellem træer og stolper, bliver haven straks mere farverig at kigge på. 

Solcellelanterner i haven eller entreen er den optimale løsning til dig, der ønsker en afdæmpet belysning, der ikke springer i øjnene, men samtidig gør det muligt at færdes i dagens mørke timer. 

Belysning til festivitas ude og inde

Solcellelamper er den oplagte form for belysning til festlige begivenheder. Med sit dæmpede lys og sine mange farver, er stemningen lagt for en uforglemmelig aften. Stil de lysende flasker blandt de andre flasker i baren, eller dekorer en trækrone med en lanternerække. Kun fantasien sætter grænser! Find din solcelle lanterne på SolarCamp.dk.