Køb firmaflag, roll-ups, bannere og reklameflag hos Dahls Flagfabrik

By:

Beach flag eller strandflag til butiksejere

Har du en butik, er det oplagt at fange kundernes opmærksomhed med et såkaldt beach flag eller strandflag uden for butikkens indgang. Du kender måske allerede de smarte beach flag fra gadebilledet, hvor de fungerer som blikfang foran butikker – deres udformning gør, at det påtrykte budskab kan ses, også selvom det ikke blæser, og et beach flag er nemt at placere strategisk på gaden, uden at det spærrer for trafikken. Beach flag fås med fod eller jordskrue, så du let kan montere dit beach flag i blødt underlag, eller sikre, at det står fast på asfalt eller beton. I forhold til et fastmonteret banner er et beach flag langt mere fleksibelt, og kan placeres, hvor det ønskes.

Facadebannere og stilladsbannere til reklamer

Hos Dahls Flagfabrik finder du også et stort udvalg af bannere i alle størrelse, som kan monteres på for eksempel hus facader eller stilladser. Der er super reklameværdi i et velplaceret banner på facade eller stillads, som vender ud mod en befærdet vej. Dahls Flagfabrik er leveringsdygtig i fire forskellige typer stilladsbanner i PVC: Mesh, Backlight, Blockout og Frontlight. Stilladsbannere fra Dahls Flagfabrik fås som standard med kantforstærkning og metaløjer pr 50 cm. Evt. skinnesystemer kan medfølge efter ønske, og bannerne kan konfekteres efter individuelle behov.

Reklameflag til virksomheder

Ønsker du at reklamere for din virksomhed uden for jeres domicil, er reklameflag den oplagte løsning. Dahls Flagfabrik leverer firmaflag, reklameflag og logoflag i mange forskellige størrelser, og i højeste kvalitet. Reklameflag er levende branding af din virksomhed, og sørger for den højeste grad af synlighed for kunderne.

Læs meget mere om logoflag, beach flag, strandflag, reklame bannere, bannere til stilladser og facader samt yderligere produkter så som roll-ups til virksomhedens messestand, bordflag med logo, eller telte, pavilloner og parasoller med reklametryk på dahls-flag.dk

Posted in: Dahls-flag.dk