Flag til private og erhverv hos Dahls-flag.dk

By:

Havefest, juleaften, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller studenterfest? Hos Dahls Flagfabrik finder du flag, bannere, standere og vimpler til alle lejligheder. Fra festlige flagranker i alle regnbuens farver til konventionelle Dannebrogsflag samt vimpler og standere til flagstangen i haven. Ingen børnefødselsdag uden papirflag til lagkagen – og hvordan hilser man den hjemvendte søn eller datter velkommen hjem fra sit udvekslings- eller au pair ophold uden vinkeflag i papir eller plast ude i lufthavnen?

Dannebrogsflag, vimpler og standere

Der er intet så stemningsfuldt som de mange vimpler og standere i rød-hvide farver, som vajer over det grønne og solbeskinnede danske sommerlandskab. Og ved særlige lejligheder hejses det smukke Dannebrog også højt. Når du køber vimpler, standere eller flag til flagstangen, skal du være opmærksom på de vejrlig, flaget skal vaje under, for dette har betydning for, om du skal vælge det traditionelle flag af uld, eller om du skal gå efter den mere slidstærke model af polyester. Samtidig skal du være opmærksom på, om flagets, standerens eller vimplens størrelse passer til flagstangens højde.

På Dahls Flagfabriks online shop dahls-flag.dk kan du se målene på hver enkelt flag, vimpel eller stander. Er er det samtidig angivet, hvilken højde flagstang, flaget, vimplen eller standeren passer til. Og du får gode råd og vejledning med på vejen – for eksempel at det kan være en god idé at anskaffe en vimpelskåner, så din vimpel ikke slår knuder på sig selv, når den hænger ude dag og nat i al slags vejr.

Køb reklameflag hos Dahls Flagfabrik

Dahls Flagfabrik tilbyder også et stort udvalg af reklameflag, beach flag, bannere, roll ups, firmaflag, produktflag, klubstandere, strandflag og facadebannere – kort sagt: Alle former for tekstil med tryk. Der er også mulighed for at bestille parasoller med reklametryk på dahls-flag.dk, lige som du også kan få tryk firmalogo eller lignende på telte og pavilloner.

Posted in: Dahls-flag.dk