Hold styr på tiden under vandet med et dykkerur

By:

Som dykker ved du helt sikkert, at det er vigtigt at holde styr på, hvor lang tid du har været under vandet. For jo længere tid, du er under vandet, desto mindre ilt har du efterhånden tilbage. Og af alle ting, så er det netop ilten, der ikke må slippe op, mens du er under vandoverfladen. For bedst muligt at kunne holde styr på tiden, du har brugt i vandet, skal du selvfølgelig have det rette udstyr hertil. Og her kan du med fordel investere i et dykkerur.

Som navnet antyder, så er et dykkerur egnet til netop at dykke. Dermed adskiller det sig også fra almindelige armbåndsure ved, at det netop kan holde til at komme under vand. Ikke nok med at dykkerure kan klare at være i vandet, så kan dykkerurene også holde til tryk et par hundrede meter nede i vandet. På den måde bliver du ikke begrænset i din dykning bare på grund af et ur.

Dykkercomputere med flere funktioner

Ud over dykkerure findes der også smarte dykkercomputere. De minder om dykkerure, men har flere funktioner i sig. De kan ikke bare fortælle, hvor længe du har været i vandet. De kan også fortælle blandt andet, hvor dybt du befinder dig, og hvor du præcist befinder dig med en GPS-funktion.

Foruden funktionerne adskiller dykkerure og dykkercomputere sig også på udseendet. De ligner begge ure, men hvor dykkerurene har et udseende, der ligner ethvert almindeligt armbåndsur, så det også kan bruges som ur til hverdag, så har dykkercomputerne et mere sporty udseende. Det sporty udseende er dog ingen hindring for, at du kan bruge uret på andre tidspunkter end, når du dykker.

Posted in: Dykkerudstyr