Find LK IHC produkter til lave priser hos BilligIHC.dk

By:

Drømmer du om et hjem, i hvilket lys, varme, air condition og andre elektriske installationer kan styres fra eet centralt sted – og gerne eet, der hele tiden er ved hånden? Så skulle du tage et kig på LK IHC produkterne til det smarte hjem.

LK IHC – en verden af muligheder for dit hjem

Det verdensberømte IHC system fra Lauritz Knudsen er blandt de systemer i verden, som bidrager allermest til at gøre vore boliger mere intelligente. IHC står for “Intelligent House Control”, og med dette kontrol system får du som beboer mulighed for at styre dine el-installationer ved hjælp af fjernbetjening. Dette sparer dig for turen over til stikkontakten eller lyskontakten, og vil på sigt spare energi og penge, fordi det bliver lettere at slukke for de elektriske installationer.

LK IHC produkterne kan også fjernbetjenes via en app på din smartphone eller tablet. På den måde slipper du for at skulle lede efter lyskontakten i mørket i garagen – du kan allerede tænde lyset, når du er på vej der ud. Og du kan tænde for varmen i hjemmet, når du tager hjem fra arbejde, så der er varmt, når du kommer hjem – så behøver radiatoren ikke at stå tændt hele dagen lang. Du behøver heller ikke at bekymre dig om, hvorvidt du huskede at slukke for strygejernet, inden du tog af sted hjemmefra – med LK IHC fjernstyring kan du slukke for det via en app, skulle det stadig stå tændt.

Køb LK IHC billigt online hos BilligIHC.dk

BilligIHC.dk er en online shop med et stort udvalg af el artikler og udstyr til vvs installationer. Hos BilligIHC.dk finder du en bred selektion af materiel og tilbehør, for eksempel af kabler og ledninger, stærkstrøms materiel, diverse udstyr til etablering af varme og ventilation, belysning og lyskilder, rørmateriel, udstyr til brandsikring, diverse data materiel og overvågningsudstyr, antenne materiel med mere. Du sparer penge i forhold til andre webshops og fysiske butikker hos BilligIHC.dk

Posted in: LK IHC