Lej en julemand, og skab glæde blandt børnene

By:

Når den søde juletid står for døren, er det altid tydeligt at mærke forventningens glæde hos især de små. Juletid betyder hygge, gaver, samvær med venner og familie, varm kakao, risengrød, juleknas, småkager og konfekt – og så selvfølgelig mindst eet besøg af den rare julemand, som elsker børn, og som altid er såvel gavmild som lattermild.

Julemanden – en gammel og elsket tradition

Julemanden optrådte oprindeligt i skikkelse af Skt Nikolaus, som er kendt som børnenes beskytter. Med tiden er sagnet dog gået hen og blevet mere børnevenligt, og nutidens julemand er en rund og rar bedstefar-agtig type iført rød dragt og med langt, hvidt skæg, som besøger alle børn i løbet af julen, og har gaver med til dem. Han transporterer sig omkring i sin rensdyr trukne kane, og har gaverne – som er fremstillet i hans værksted på Nordpolen, hvor han er bosat – med i en stor sæk. Julemanden får som regel hjælp af sine nisser, men kan også sagtens håndtere sit job alene. Og hvis du vælger at booke julemanden til firmaets juletræsfest via 123trylleri.dk, får du en julemand som – foruden at være Danmarks smukkeste – kan tryllebinde ungerne i timevis med leg, historier, fælles sang og dans omkring juletræet.

Lej en julemand til festen – et sikkert hit for børnene

Børn elsker julemanden og hele fortællingen omkring ham og hans person. Den hyggelige julemand, som lader børnene sidde på sit skød mens han læser historier eller fortæller om sine oplevelser som julemand, er populær over hele verden. Og du kan få glæde af den søde julemand med ægte træsko og den klassiske, røde dragt, til din firma juletræsfest, vejfesten, som event i dit indkøbs center eller måske endda hjemme hos dig selv, hvis du holder børnefødselsdag i julemåneden. Børnene vil elske at få besøg af julemanden – især hvis han har konfekt med til julesokkerne, eller måske endda små gaver til de søde og artige børn.

Når du lejer en julemand gennem 123trylleri.dk, medbringer han selvfølgelig sanghæfter til børnene samt lydanlæg til afspilning af akkompagnement. Og hvis du ønsker det, kan han dele gaver, godteposer, eller måske din egen hjemmelavede konfekt ud til de forventningsfulde børn. Programmet tilrettelægges 100% efter dit eget ønske, og kan for eksempel indeholde en julekonkurrence (for eksempel ris a la mande med mandel gave), diverse julelege, klip af julepynt, fælles afsyngelse af julesange eller dans omkring juletræet.

Du kan læse meget mere om Danmarks Smukkeste Julemand på 123trylleri.dk