En guide til en god sovesofa

By:

Der er altid herligt, når man kan slå to fluer med ét smæk.

I denne sammenhæng mener vi, at det er rart, at man kan købe ét møbel, hvor man så ender med at få to i et, selvom det kun optager plads som et enkelt eller halvandet møbel.

Der er ikke mange ting, der fungerer på samme veludførte måde i denne facon, end når man køber en sovesofa.

Med en sovesofa får man det, som der netop ligger i betegnelsen: Man får en sofa, man kan sove i.

Den skarpe læser vil nok indvende, at man kan sove på de fleste senge, men som møbelkyndige vil vide, så er en sofa ikke skabt til længere sovende perioder, da man højst skal tage en lur på en sofa, for ellers kan man komme til at ødelægge ens krop.

Man skal sove på et møbel, der indrettet til dette, og det er en seng, men med en sovesofa får du således et møbel, der både kan agerer sofa og som seng, når den bliver slået ud.

Og “slået ud” bliver her vores kodesætning til at forklare nærmere om, hvad du egentlig skal gøre rent praktisk, når du vil gå på jagt efter at finde den rette sovesofa.

For selvfølgelig er det vigtigt for dig som ejer, at sovesofaen har den rette farve, facon og form, og så skal man selvfølgelig både ligge godt i den som seng og sidde godt i den som sofa.

En sovesofa bliver nemlig tit og ofte et møbel, man ejer i mange år, om det så er til enlige, par eller børn, så det er bestemt vigtigt, at man oplever den ypperste komfort i denne.

Men det hjælper ikke meget, hvis du ikke har plads til den…

Mange førstegangskøbere af sovesofaer kan nemlig sagtens komme til udelukkende at måle op hjemmefra, om der er plads til sovesofaen, når den IKKE er slået op. Man glemmer at iberegne det areal, der skal bruges til en udslået sovesofa.

Og det varierer kolossalt fra sovesofa til sovesofa.

Man kan få sovesofaer som almindelige sofaers facon, hvilket betyder, at man kan få en sovesofa med både chaiselong og som blot et enkelt led.

Disse kan enten trækkes ud eller slås ud, så de bliver til en seng, og ofte er der også mulighed for at placere både sengetøj og puder i hulrum i sovesofaen.

Således finde der både sovesofaer til brug i små rum og til de store rum – du skal bare huske at måle efter. 

Posted in: Sovesofa