Designguide til 2021: Sådan skal dit hjem se ud

By:

Sommeren er over os, og selvom mange danskere har rejselyst, så er det størstedelen, som stadig er nødt til at blive hjemme på grund af corona. I stedet kan du derfor benytte pengene på at optimere hjemmet, og vi kommer derfor her med gode råd til, hvordan du kan gøre netop det.

Få nye gardiner ind i hjemmet

Gardiner betyder utroligt meget for, hvordan dit hjem tager sig ud, selvom du ikke skulle tro det. Det er jo praktisk talt ekstra vægge, når de hænger nede, og selvom det godt kan løbe op i en nogenlunde høj pris, så er det pengene værd at få udskiftet en gang i mellem for lidt lækker fornyelse. Du kan eventuelt gå med plissegardiner på mål, hvis du vil prøve noget nyt.

Gør det ekstra personligt

Ingen gider at være i et hjem, som er så koldt og kynisk, at man slet ikke kan mærke, at der faktisk bor mennesker til daglig. Vi snakker meget om en stilet skandinavisk og moderne stil, men den er bestemt ikke for alle. Lav dit eget bord ud fra en planke eller lignende og top den af med noget epoxy resin, så du får det her totalt unikke look, som ingen andre har.

Sildeparket er den ultimative løsning

Er du til stil og høj klasse, så kommer vi ikke uden om, at sildeparket er in – og nok også altid vil være det. Det er en dyr løsning, som er ret omfattende at få udført, men du kan øge værdien på dit hus, til det engang skal sælges.

Posted in: Gardiner