Virksomhed i vækst: Mineguide til dig

By:

Enhver virksomhed, der ikke er i gang med at udvikle, er i afvikling. Sådan lyder en klog floskel inden for erhverv, og der er meget sandhed i den. Du skal konstant oppe dig for at være på forkant med nye teknologier og konkurrenter, som er klar til at tilbyde dine kunder en bedre og smartere løsning. Vi kommer her med tips til, hvordan du undgår, at der sker.

Hyr professionelle partnere

Det er de færreste virksomhed, som kan klare alt selv, og faktisk er nogle af de mest succesfulde og større virksomheder nogle, som bruger freelancere og mindre bureauer i spandevis. Hvis du eksempelvis skal have gang i automatisering i din produktion, så skal du have fat i en virksomhed som Tic Elkas, der kan hjælpe dig godt i gang. Men der er mange muligheder og lige så mange løsninger.

Invester i SEO fra start

SEO skal have tid til at stå og trække. Det er lidt som dejen til din pizza – jo længere tid den står og hviler, jo bedre bliver den. Du vil gerne øverst på Google, men du vil også gerne øverst uden at lægge mange kroner månedligt i annoncering, og det kommer du kun igennem SEO. SEO er mange ting, og du bør gøre dig bekendt med, hvad der påvirker Googles algoritmer.

Sociale medier

Sociale medier kan hurtigt vise sig at blive din bedste investering, hvis du har de rette medarbejdere til at stå for denne del. Et simpelt opslag kan gå viralt, og så har du pludselig fået en enorm opmærksomhed, som du ellers ikke kunne drømme om.

Posted in: Industri