De bedste hundegodbidder

By:

Når man har hund er det en dejlig ting, at have nogle lækre godbidder til sin firbenede ven, som man kan forkæle den med fra tid til anden. Man kan også med fordel bruge små godbidder til at træne sin hvalp med eller til at holde træningen ved lige hos den voksne hund. Hundegodbidder er essentielle for enhver hundeejer, fordi de både kan bruges som belønning for en veludførte opgave og som ren forkælelse og dermed en måde at vise sin hund sin kærlighed på. 

Ligesom det er afgørende, at vælge noget sundt foder til sin hund er det vigtigt, at man vælger nogle hundegodbidder af god kvalitet, så hunden kan holde sig sund og glad. Hvis man er igang med at træne sin hund kan der nemlig hurtigt ryge mange godbidder ned, og så er det rart at vide, at det er ordentlige råvarer der ryger i skrutten på menneskets bedste ven. De fleste godbidder er af en sådan størrelse, at man kan dele dem op i mindre bidder, men ellers kan man vælge nogle der er små fra starten, så man ikke får overfodret sin hund i træningen. 

Når man skal vælge hundegodbidder er det en god ide, at gå efter mærker, der undlader at fylde for mange dårlige ting i såsom salt, sukker og kunstige tilsætningsstoffer i godbidderne. Mærket perrito forhandler strips lavet af 100% tørret kød, som man selv kan klippe ud i mindre stykker. De fleste hunde elsker de lækre kødstrips og så er det samtidig en skøn sund snack, som holder hunden sund. FarmFood forhandler tyggeben i rent rådyrhud, som hunden kan bruge som tandbørste eller tyggeben. FarmFood står også stærkt i forhold til de mere konventionelle hundegodbidder, som de fremstiller i forskellige størrelser og udgaver, men altid med de bedste råvarer. Begge mærker forhandles hos Dollardog.dk.

 

Posted in: Hundegodbidder