Robuste industrikøleskabe fra Nordisk Storkøkken

By:

For at et storkøkken skal kunne fungere optimalt, skal al udstyr være i tip top stand. Det nytter ikke noget at have et køleskab, der hænger i hængslerne, eller som ikke kan opretholde en stabil temperatur – et godt og funktionelt industrikøleskab skal kunne tåle at blive åbnet og lukket mange gange i løbet af en arbejds dag uden at temperaturen stiger, og uden at lågen eller hængslerne går i stykker næsten med det samme. Samtidig skal køleskabet være rummeligt indvendig, med en fornuftig opdeling, som gør det muligt at opbevare forskellige typer mad adskilt fra hinanden. Køleskabet skal være forsynet med en kraftig motor – og det skal selvfølgelig helst være miljø venligt og strøm besparende, så det ikke slår bunden ud af din el regning. Et storkøkken er omkostnings fuldt nok i forvejen, uden at der behøver bidrages til udgiften ved elektricitet.

 

Hos Nordisk Storkøkken finder du, ud over alt inden for ovne, mikro ovne, komfurer, kogeplader, rustfrit stål møbler til storkøkken, cafeteria og kantine og selvfølgelig vandvarmere og kaffe maskiner, et udvalg af industrikøleskabe af høj kvalitet, som alle lever op til branchens krav og standarder. Det er vigtigt, at du, når du skal finde et industrikøleskab til dit storkøkken eller levnedsmiddel produktion, kigger efter et køleskab, som har kølekraft nok til at holde temperaturen på dine fødevarer på et niveau, som ligger inden for det tilladte. Hvis fødevare myndighederne under inspektion finder ud af, at du opbevarer fødevarer ved for høje temperaturer, kan du se frem til at modtage en klækkelig bøde – og i aller værste fald få lukket din kantine, café, restaurant eller produktion ned, indtil problemet er løst. Dette kan betyde store tab for din virksomhed, og derfor er det en rigtig god idé at investere i et industrikøleskab, som er indrettet til at kunne tåle varmen i bageriet – så at sige.

 

Når du køber dit industrikøleskab i Nordisk Storkøkkens online shop på nordiskstorkokken.dk, er du garanteret en tryg og sikker handel, og et køleskab, som lever 100% op til de strenge krav, der stilles på området. Nordisk Storkøkken har mange års erfaring på bagen som leverandør af køkken udstyr og total løsninger til storkøkkener. Hos Nordisk Storkøkken kan du gå på opdagelse i et univers af inventar, udstyr og materiel til storkøkkener – du behøver kun at handle et sted, da Nordisk Storkøkken fører alt fra køle diske, industrikøleskabe og buffeter til gryder, pander, fritøser, fritstående kogeplader og kaffemaskiner.