Brugskunst

By:

Brugskunst ses i flere og flere hjem. Brugskunst er ting, som man kan bruge til at indrette ens hjem med og til at give ens hjem en hyggelig stemning. Det kan være alt fra lamper, kurve, skabe og pynteting samt meget andet. Flere og flere er begyndt at indrette deres hjem med brugskunst. Brugskunst har ofte den virkning, at det kan give hjemmet en form for varme, og at hjemmet kommer til at fremstå hyggeligt.

Hos Mostersskur.dk har de et fint udvalg af brugskunst. De forhandler brugskunst fra de mest kendte mærker inden for området såsom Bloomingville, House Doctor, Ib Laursen og Maileg. De har fx urtepotter fra Bloomingville, vasketøjskurv fra House Doctor, lamper fra Ib Laursen og de populære kanindukker fra Maileg. Disse mærker er kendt for deres gode kvalitet.

De har alt det, som man skal bruge for at gøre et hjem hyggeligt. De har blandt andet køkkenting og ting til badeværelset. Det er dog ikke kun til de voksne, at de har ting. De har også ting til børneværelset heriblandt legetøj, farveblyanter, reoler og hylder.

Det er ikke kun til den indendørs indretning, at de har ting til. De har et fint udvalg af brugskunst og interiør til udelivet. Blandt andet vattæpper, krukker, fuglehuse, dørmåtter og haveredskaber. De mest kendte mærker går igen med de udendørsting. Her fås der udendørsting fra House Doctor og Ib Laursen.

Ejeren af Mostersskur.dk har en passion for boligindretning og for at give hjemmet en varme og sjæl samt gøre det hyggeligt ved hjælp af gamle ting. I 2014 blev webshoppen åbnet, men drømmen om en fysisk butik, den var der stadig. I 2015 blev dørene slået op for den fysiske butik, hvor kunderne nu har mulighed for at købe varerne fysisk fremfor online. Om det er på webshoppen eller i den fysiske butik, som man køber noget på/i, så ligger kundeservicen højt på deres liste.

Posted in: Brugskunst