Billige låse – fordi det ikke behøver at koste kassen at sikre dit hjem

By:

De færreste af os ønsker at blive en del af den grimme statistik, som viser antallet af indbrud i Danmark hvert eneste år. Desværre er det ikke en kurve, som tegner til at være faldende – og når den holder sig stabilt, er det et udtryk for, at danskerne er blevet bedre til at sikre deres hjem og deres ejendele ved hjælp af moderne låse.

Hold dit hjem sikkert – skift låsen i tide

Hvis du således ønsker at medvirke til at knække kurven – og samtidig udgå at blive et ulykkeligt offer for berigelses tyveri i form af indbrud i hjemmet – bør du tage din boligs låse op til revision. Har du overhovedet skiftet dem, siden du flyttede ind? Hvis ikke, er der en vis sandsynlighed for, at der er én eller flere nøgler i omløb derude, som du ikke kender til. Samtidig kan du ikke med sikkerhed vide, hvornår låsen sidst blev skiftet. Patentet kan være udløbet, og låsen kan være så slidt, at den er nem at dirke op med det rette værktøj.

Hvis du har boet i dit hus eller i din lejlighed længe, bør du tænke tilbage på, hvornår du sidst skiftede låsene. Er det mere end ti år siden, kan det meget vel være, at det er på tide med nye låse. Og samtidig bør du sørge for, at der kommer låse på alle døre – ikke kun hoveddøren og køkkendøren, men også altandøren og, ideelt set, samtlige vinduer, som er store nok til, at et menneske kan komme igennem dem.

Dine låse bør være forsynet med indvendig vrider, som kræver nøgle. På den måde er en indbrudstyv, som har tiltvunget sig adgang gennem en smadret rude, nødsaget til at forlade boligen ad samme vej, hvilket lægger en vis begrænsning på hvor mange tyvekoster, han kan tage med sig. Du kan finde billige låse fra anerkendte brands på biligsikring.dk

Posted in: Billige låse