3 boligdesigns, der aldrig går af mode

By:

Boliger kommer i mange forskellige stile og designs. Præcis som i modeverden, dukker der fra tid til anden forskellige trends op inden for boligdesign. I denne artikel er der samlet tre forskellige boligdesigns, der aldrig går af mode. Med disse designs, eller elementer af disse, får du en tidløs bolig, der nemt kan tilpasses de forskellige trends, der kommer og går – eller bevare sin helt egen tidløse charme.

  1. Det rustikke hjem

Det rustikke hjem har været en designfavorit i mange år. Et rustikt look kan opnås på mange måder, og det kan formes efter forskellige behov. Rustikt kan både være det populære ’cottagecore’, der romantisere gårdlivet med sin rustikke charme. Et rustikt hjem kan også være mørk metal og industrielt design. Det rustikke kan komme fra mange elementer, men det er som oftest rustikke materialer, der er fokus på. En gammel rustik krukke, udsat murværk eller træbjælker, er med til at give dit hjem et rustikt look.

  1. Minimalisten

Et minimalistisk hjem er endnu en designfavorit. Den er som ofte inspireret af den klassiske og minimalistiske stil, der findes i japanske huse og lejligheder. Et minimalistisk hjem er især en god designvej, når det kommer til mindre huse eller lejligheder. Dette foregiver at få rum til at virke større, og det giver en smuk ro og enkelhed.

  1. Farveeksplosionen

Et hjem skal være der, hvor du føler dig bedst til rette. Endnu en designklassiker er farveelskeren. Et hjem med gas på farverne er interessant for øjet, og det giver en glæde, når farverne spiller sammen og harmonerer på de fedeste måder. Det er især blevet populært at holde sig til de mere pasteltonede farver, samt sjove figurer og former.

Posted in: Brugskunst