Videoovervågning i høj kvalitet fra specialkamera.dk

By:

Det er ikke udelukkende parcelhuse og villaer, som har problemer med ubudne gæster – og problemet er slet ikke begrænset til private hjem. Byggepladser får stjålet udstyr i ly af natten, når tyve bryder ind og har frit spil på det forladte område. Hærværksmænd har frit spil på skoler og institutioners udendørs områder såsom lege pladser, bold baner og skole gårde – flere steder har lærere, pædagoger og børnehave ledere meldt om, at de er nødt til at møde tidligere ind hver dag, fordi sandkassen er blevet brugt som aske bæger, og der ligger glas skår og skodder overalt. I de aller værste tilfælde også brugte kanyler, og visse steder er der tegn på at mennesker og dyr har forrettet deres nødtørft på arealer, hvor der i dagtimerne færdes legende børn.

 

Dette er naturligvis uacceptabelt, men i mange tilfælde er det vanskeligt at finde en konkret og umiddelbar løsning på problemet. Man kan sætte hegn op, men hegn kan forceres, og det kan heller ikke være meningen, at man skal spærre såvel børn som ansatte lærere og pædagoger inde bag et højt og brudsikkert hegn. At hyre en vagt service – evt. med hund – til at rondere virker som en anden god løsning, men vagt selskaber er ofte dyre, og ikke alle institutioner har budget til at finansiere vagt overvågning natten langt alle ugens syv dage.

 

En mulig løsning, som samtidig kan virke forebyggende, er opsætning af synlige video kameraer. Videoovervågning kan for det første virke afskrækkende på potentielt indtrængende, så de måske vælger et andet sted at hænge ud eller besørge. Det er trods alt ikke altid, man ønsker at blive filmet – og den slags situationer er ikke en af dem, man ønsker foreviget på kamera!

 

Kig ind på specialkamera.dk og se vort store og velassorterede udvalg af overvågnings kameraer til videoovervågning.