Vægte – fra babyvægte til pallevægte

By:

Vægte er i sig selv et vidt begreb. Der findes alt fra små bordvægte, personvægte og babyvægte til hængevægte og store pallevægte. Men uanset hvilken vægt, du er på udkig efter, så kan du finde den hos vaegteksperten.dk, der har mere end 3.000 varenumre, der dækker vægte til både privat brug samt erhvervsmæssig brug.

Vægte til erhverv

Igen er “vægte til erhverv” et forholdsvis vidt begreb, for hvilken vægt, du har brug for i din virksomhed, afhænger selvfølgelig af hvad du laver. Arbejder du med tunge laste- og flytteopgaver, så har du måske brug for en tællevægt, en pallevægt eller en kranvægt. Er du sundhedsplejerske eller praktiserende læge, så har du nok mere brug for en babyvægt eller en personvægt.

For at give et indblik i Vægteksperten.dk’s store udvalg, tager vi et kig på deres sortiment af pallevægte. Her finder du både mobile pallevægte samt kombinerede pallevægte og -løftere, ligesom du kan vælge mellem forskellige styrkegrader, der matcher dine behov. Pallevægtene er egnede til opgaver indenfor blandt andet varemodtagelse, lager, vægtkontrol, forsendelse og meget mere, og priserne spænder vidt fra 5.919,00 DKK for den mindste model til 22.789,00 DKK for den største model, der kan veje helt op til 1,5 ton.

Vægte til private

Handler du som privat, og mangler du en specifik vægt til hjemmet, så er der også store chancer for, at du kan finde den hos Vægteksperten.dk. Her finder du blandt andet badevægte, bordvægte, designervægte og gulvvægte. For ikke at nævne finvægte, kuffertvægte og køkkenvægte. Priserne spænder vidt, men på grund af Vægteksperten.dk’s store sortiment er det muligt at finde både billige modeller såvel som dyrere modeller med flere funktioner.

Er du i tvivl om, hvilken vægt du skal købe eller om en specifik model lever op til dine krav, så sidder en kompetent supportafdeling klar til at svare på dine spørgsmål. Der bliver lagt stor vægt på god rådgivning, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive.

Posted in: Vægte