Tydelige og elegante færdselstavlertil ethvert formål

By:

Cyklister, bilister, fodgængere. Der er mange forskellige roller i dagligdagens trafik, og en god færdselssikkerhed og vigtig for dem alle. Færdselstavler er med til at få trafikken til at glide let og problemfrit, og afhjælper derfor også færdselsulykker.

Når man tager kørekort, lærer man altid teorien først. Teoriprøven skal bestås før der overhovedet kan blive tale om at få lov at køre en bil. Og man skal have styr på sine skilte! Er der højre vigepligt eller ubetinget? Færdselsskiltene er det fælles sprog, vi skal lære før vi må tale med de andre bilister.

Om de er opsat permanent eller midlertidigt, hjælper skiltene os med at navigere og komme sikkert frem. I tilfælde med farligt vejr, opsættes der skilte så bilisterne kan tilpasse hastighed og lygteføring. De permanente skilte langs motorvejen sørger for, at alle kører i samme tempo.

Færdselsskilte øger trafiksikkerheden

Der findes forskellige typer færdselsskilte, både standardiserede og typer der kan tilpasses. De blå tavler er de generelt oplysende skilte, der anviser parkeringspladser, blinde veje, cykelstier og zoner. De trekantede røde tavler anviser advarsler, såsom stenslag, bump, hældende veje og risiko for krydsende skolebørn.

Røde, runde tavler anviser generelt forbud, såsom forbudt indkørsel ved ensrettede veje, eller knallert, cyklist eller køretøjer forbudt. Derudover findes en lang række forskellige tavler som anviser vigepligt. Til de fleste tavler kan tilføjes underskilte med ekstra oplysninger om færdselsreglerne i området.

Dertil hører oplysende skilte såsom gadeskilte og påbudstavler. Mange af tavlerne kan tilpasses til specifikke forhold. På engrospriser.dk forhandles alle de nævnte typer af tavler. Du kan orientere dig i de forskellige kategorier og finde lige netop den tavle, du har brug for. Findes denne tavle mod forventning ikke, kan du bestille en tilpasset tavle.

Posted in: Arbejde