Tryg og sikker i nattelivet med en stiksikker vest

By:

Som dørmand, security vagt, eller i embede inden for ordensmagten, militæret eller hjemmeværnet, har man brug for kropslig beskyttelse. Især ansatte i de jobfunktioner, som indebærer risiko for nærkamp eller klammeri, er særligt udsatte. Og dette gælder uanset om du er ansat som butiksvagt, vagt i et storcenter eller på et butikstorv, eller om du arbejder i nattelivet som dørvagt på et diskotek eller gademedarbejder for et vagtfirma. Når man arbejder ”på gulvet”, og er i øjenhøjde med andre mennesker, kan et sammenstød med en uligevægtig eller agiteret person blive skæbnesvangert.

Knivstikkeri – et problem i det danske natteliv

På trods af skærpede lovgivninger omkring våben og effektiv kontrol i visitationszoner, er antallet af fatale knivoverfald desværre ikke faldet. Denne meget alvorlige form for vold går ikke sjældent ud over tjenestemænd i funktion – og derfor er et brystværn i form af en stiksikker vest en aboslut nødvendighed, såfremt man arbejder i en af de ovennævnte brancher.

Stiksikker vest – et effektivt værn mod knivlæsioner

Selv et meget lille blad kan udrette stor skade på organer og indvolde, hvis det rammer uheldigt nok. Og i meget ulykkelige tilfælde kan et knivstikkeri få dødelig udgang, hvis bladet for eksempel gå i hjertet, eller laver en flænge i en af de store vener eller arterier. Du kan beskytte din krops bløddele med en stiksikker vest – og hos elite-armor.dk finder du de beste af slagsen. Elite Armor er, som den eneste forhandler af skudsikre og stiksikre veste i Danmark, certificeret og registreret direkte hos National Institute Of Justice, som er den institution, som fastsætter standarderne for denne type beskyttelsesudstyr. Dette er din sikkerhed for, at en stiksikker vest købt hos elite-armor.dk lever op til alle de skarpe internationale krav og høje standarder på området.

Du kan se hele udvalget af stiksikre veste på elite-armor.dk