Tidsløse jeans med over 115 år på bagen

By:

Før både 1. og 2. Verdenskrig – lige efter verden gik ind i det 20. århundrede – blomstrede firmaet Wrangler op. Selvom det er over 115 år siden, at den Amerikanske tøjvirksomhed satte sine første skridt på jorden, ligger det dybt forankret i dem – ligesom det har gjort i alle år – at kvalitet er det vigtigste. Den dag i dag kan ingen sige Wrangler jeans uden at sætte et stort, tykt lighedstegn med netop kvalitet.

Man kan sagtens gå ud på jeans-markedet og finde mange jeans, der både er flotte og sidder godt på underkroppen. Men problemet med mange af disse er, at de maksimalt kan holde til, at man bruger dem et par gange, så er de allerede for slidte til, at man har lyst til at bevæge sig ud i dem. Det kan for eksempel være, at de er blevet vasket et par gange, og derfor har de nu mistet farven og/eller pasformen. Det er selvfølgelig beklageligt – både for ens pengepung og ens samvittighed, som i dag tit ramler ind i det grønne og bæredygtige. Mange vil gerne mindske forbruget, men har samtidig svært ved at gå på kompromis med design og pasform, for når man tager et par jeans på, skal de både føles godt på kroppen og give en god følelse i hjernen.

Wrangler: kvalitet og slidstyrke

Man kan sige nok så meget om jeans fra Wrangler, men en hurtig rundspørge blandt deres stamkunder kan hurtigt fortælle, at de bare altid leverer varen. Det er på flere parametre, at den amerikanske virksomhed har været med til at sætte standarden inden for jeans, og alle deres produkter bliver leveret i topkvalitet. Flere af fordelene ved at købe Wrangler jeans er:

  • De har en utrolig slidstyrke
  • De er altid lavet i topkvalitet
  • Wrangler har et af verdens bredeste jeans-sortimenter
  • De har en perfekt pasform
  • På trods af 116 år på markedet har de stadig et tidsløst design

Vælg kvalitet fremfor kvantitet

Tænk, hvis du kunne nøjes med at købe et par jeans 2 gange om året og ikke behøver at bekymre dig om, at dem, du har købt meget billigt, er ”færdige” efter et par gange i vaskemaskinen. Det giver både en god ro i sindet og mere tid til at tænke over andre ting. Derudover spiller det godt ind i, at mange i dag tænker over overforbrug, og at mange gerne vil gøre noget godt ved at købe kvalitet fremfor kvantitet, hvilket lige præcist er det, man gør, når man køber Wrangler jeans.

Posted in: Mode