Teltudlejning i København

By:

Hos Viertilfest.dk kan man leje både festtelte, borde, stole, service samt meget andet til festen i haven. Det er blevet utroligt populært at holde festen hjemme i haven, hvadenten det drejer sig om en almindelig fødselsdag, en konfirmation eller et bryllup. Det er dog de færreste der har et telt til at sætte op og mange har heller ikke hverken borde eller stole nok til alle gæster. Derfor bliver mange nødt til at leje alt udefra. Hos Viertilfest.dk bliver det nemt at leje udstyr til sin fest, fordi man kan leje det hele samme sted. Så skal man ikke bekymre sig om flere forskellige aftaler, men blot fokusere på ét sted og én samlet pris. Skal man kun bruge et telt kan dette selvfølgelig også sagtens lade sig gøre. 

Viertilfest.dk har mange forskellige typer og størrelser telte, så uanset om du skal holde en stor eller en lille, en fin og fancy eller en helt afslappet fest, så har Viertilfest.dk med garanti det helt rigtige telt til netop dit arrangement. Alle telte har fine vinduer og ønsker du gulv i teltet kan dette også sagtens arrangeres. 

Når du lejer et telt hos Viertilfest.dk følger både opsætning og nedtagning af teltet med i prisen medmindre andet er aftalt. Det vil sige, at du slet ikke behøver at bekymre dig om at sætte teltet op – det bliver nemlig gjort for dig. Teltet sættes gerne op et par dage før festen, således at du har god tid til at gå og hygge med at arrangere borde og stole samt at pynte op. På hjemmesiden kan du udfylde en formular med dine tanker omkring dit arrangement, hvorefter du hurtigt vil modtage et svar med en estimeret pris. 

Viertilfest.dk tilbyder teltudlejning i København men er også leveringsdygtige på resten af Sjælland samt på Lolland og Falster.