Tallerkener til alle sager

By:

Spørgsmålet hedder ofte: “Hvad skal vi spise i aften?” men hvis du sidder i restaurationsbranchen, skal du ligeledes overveje – udover, hvad der skal være på menuen til servering – hvad maden skal serveres på.

En madoplevelse er som bekendt en helhedsoplevelse. Om man så arbejder i en café, en restaurant eller andet serveringssted, så har man gjort meget ud af alt fra siddepladserne, bestikket til udsmykningen på væggen, da man gerne vil have, at gæsterne føler sig tilfredse på alle sanser.

Så når maden lander ved gæsterne, tænker de besøgende også over, hvordan oplevelser er med de tallerkner, maden bliver leveret på. De skal både appellere til synets sans med lækker æstetik, have brugsværdi, så maden ikke skøjter rundt på tallerkener eller helt falder ud, og så må tallerkenen gerne have et design, der gør, at man husker den, når man går hjem fra restauranten.

Opsummeret er der således mange ting at have in mente: Æstetik, praksis og iboende værdi.

Man kan dog ikke komme udenom, at der stadig gælder nogle traditioner for, hvordan man forventer visse tallerkener tager sig ud med form og funktion, om det så er en spisetallerken, en underkop, en dyb tallerken eller noget helt fjerde.

Det kan blive en udfordring i sig selv både at udfordre det gængse, men stadig vedligeholde noget genkendeligt ved tallerkenerne.

For at gå den sikre vej og vælge et udvalg af tallerkener, der både skuer mod fortidens konformitet og funktionalitet, men samtidig tør skue fremad, så skal du vælge dit sortiment af tallerkener fra Brønnum.

Brønnum ligger inde med alle tænkelige former for tallerkerne til alle spiseformål – hovedmåltid, dessert, avec, kvittering, underkop og meget mere – og så er de ikke bange for at udfordre opfattelsen af, hvad en tallerken kan og skal se ud, mens der ikke bliver gået på kompromis med brugen af den.

Posted in: Tallerkner