Sunde snacks giver glade medarbejdere

By:

Som virksomhedschef er der mange ting du kan gøre, for at højne produktiviteten og medarbejdertilfredsheden på arbejdspladsen. Én af de enkle og dog effektive veje til et bedre arbejdsmiljø, er adgangen til sunde snacks i løbet af arbejdsdagen. Hos A&C Catering kender de alt til effekten af frugt og grønt i hverdagen, og har samlet et bredt katalog af friskt frugt og grønt – klar til faste leveringsløsninger til din virksomhed.

Mere energi og velvære blandt medarbejderne

I en travl hverdag er der stor værdi i at have detaljerne i orden. En frugtskål i frokoststuen eller på kontoret synes måske ikke af meget, men vil i længden fungere som et skridt i den rigtige retning, når det kommer til etableringen af gode vaner på arbejdspladsen.

Vores kost er den benzin, der giver hjernen energi til at tænke klart, og kroppen energi til at arbejde effektivt. Det er ikke for sjov, at sundhedsstyrelsen lancerede sin kampagne om ‘6 om dagen’. Vores kroppe har brug for de vitaminer og mineraler, der findes i frugt og grønt, for at fungere optimalt i dag – og holde sig sunde på sigt. En synlig frugtskal vil sandsynligvis motivere flere medarbejdere til at skifte en af deres kopper kaffe ud med en frisk pære, æble eller banan i stedet.

Motivation til større produktivitet

Ligesom grønne planter på arbejdspladsen har en motiverende og opløftende effekt på medarbejderne, er en frugtskål en gestus, der skaber positiv stemning på arbejdspladsen. Medarbejderne føler sig værdsatte, og får lyst til at give mere igen. Bidrag til en sundere livsstil bland dine medarbejdere, og samarbejd med A&C om daglig levering af frugt og grønt til virksomheden – det vil give resultater.

Levering af kvalitetsfrugt og grønt gennem 100 år

A&C har mere end 100 års erfaring med levering af frugt og grønt. I dag samarbejder de med deres søsterselskaber om at indkøbe de bedste tilbud på den mest velsmagende frugt fra lokale leverandører såvel som fra international import, og kan bl.a. tilbyde Danmarks største udvalg af økologisk frugt.

Den grønne linje hos A&C gælder ikke kun kvaliteten af deres frugt og grønt. Hele arbejdspladsen stræber efter at skabe bæredygtige løsninger, som belaster miljøet mindst muligt. Kombinationen af miljøhensyn under levering, genbrug af emballage, kvalificeret udvalg af varieret kvalitetsfrugt og grønt, samt deres meget fleksible og effektive levering, gør A&C til en afholdt catering leverandør hos kunderne. Frugt og grønt engros kan du læse mere om på deres hjemmeside.