Strik med økologisk garn

By:

Er du typen, der nyder at læne dig tilbage med strikkepinde i hænderne og kreere nye ting? Måske har du strikket i mange år, eller måske er du helt nybegynder? Uanset hvor længe du har strikket, så er du vild med at være kreativ, og du kan godt lide, at du kan lave hjemmelavede gaver til dem, du elsker.

Det kan være, at du allerede anvender økologisk garn, når du strikker, men hvis du ikke gør, er der god grund til at overveje at skifte det ikke-økologiske garn ud med økologisk garn. Der er nemlig en række fordele ved at bruge økologisk garn, når man strikker. Ikke nok med, at du strikker noget, hvor der ikke er alle mulige skadelige stoffer i, og det er godt for miljøet, så strikker du også ting af høj kvalitet. Ved at bruge garn af høj kvalitet er du også sikret at kunne bruge de ting, du strikker, i mange år fremover.

Strik med god samvittighed

Ved at bruge økologisk garn til din strikning, så kan du strikke med god samvittighed. For om du strikker til dig selv eller om du strikker til andre, så er du med økologisk garn garanteret, at garnet ikke indeholder nogen skadelige kemikalier eller andre skadelige stoffer. Dermed kan dem, der bruger det tøj, du har strikket af økologisk garn, være fri for eventuelle hudirritationer, der kunne opstå, hvis du brugte ikke-økologisk garn.

Ikke nok med, at du med økologisk garn er sikret, at det ikke indeholder noget skadeligt, så er du med økologisk garn også med til at gøre noget godt for vores planet. Der er nemlig ikke gjort brug af sprøjtemidler i dyrkningen af garnet, og dermed bliver aftrykket på planeten mindre ved at gøre brug af økologisk garn. I en tid med så meget fokus på vores planet, og at vi skal gøre, hvad vi kan for at bevare den, kan skiftet til økologisk garn være med til at gøre en forskel, og dermed kan du fortsætte med din hobby med god samvittighed.

Der er derfor ingen grund til ikke at vælge at strikke med økologisk garn fremover. Det gør både noget godt, for dem, der bærer de ting, du strikker, fordi de ikke risikerer at få hudirritationer på grund af skadelige stoffer, og det gør noget godt for vores planet.