Stor online markedsplads for kreative sjæle

By:

Hobbyer findes i mange varianter. Måske brænder du for kunst, tegning og maleri, og søger farver og materialer til at få motiverne ud på lærredet. Måske er du en ørn med nål og tråd, og søger nye udfordringer inden for patchwork og quilling. Hvad end din hobby består i, finder du gode tilbud på lækre produkter og inspiration til nye fiflerier på online markedspladsen hos Gavlhuset. Tag et kig og kom godt på vej til nye kreative udfoldelser.

Gode tilbud på produkter og udstyr

Gavlhuset har samlet et stort og varieret udvalg af hobbyartikler, produkter og udstyr, til dig, der ønsker at skabe optimale vilkår for dine kreative udfoldelser. Når du kigger forbi webshoppen, kan du gå på opdagelse i en række forskellige kategorier, som gør det nemt og overskuesligt at finde frem til dine ønskede produkter. Fælles for hele udvalget i butikken, er den høje kvalitet, den brede variation og de gode priser.

Du finder hobbyudstyr i kategorier som die & stencil, smykkedele, quilling, patchwork, tuscher & maling, karton & papir, kreativitet til hjemmet, samt værktøj og redskaber. Derudover kan du finde gaveideer eller forkæle dig selv med din favorit fra deres udvalg af tasker, brugskunst og andet godt til hjemmet.

Kataog med gratis inspiration

Udover deres produktudvalg, byder hjemmesiden på et stort katalog fyldt med gratis inspiration. Her finder du gode ideer til smykkedesign, motiver til postkort, indbydelser, borddekorationer og udsmykning til årets højtider. Tag et kig og lad dig inspirere til nye motiver, foldeteknikker og sammensætninger.

Deltag i kreative kurser

Bor du i nærheden af Haverslev, har du mulighed for at udvikle dine kreative teknikker blandt ligesindede i Gavlhusets lokaler. Gavlhusets personale arrangerer kurser inden for fremstilling af smykker, kort og invitationer, patchwork mm. Undervisningen foregår i hyggelige rammer i både dag- og aftentimer. Tilmeld dig eller kom med foreslag til nye kurser på Gavlhuset.dk.