Smukke plankeborde bringer rustik charme ind i dit hjem

By:

Med et plankebord kan du bringe en smuk og rustik charme ind i dit hjem. Du kan eksempelvis vælge naturlige plankeborde, som er lavet af egetræ og passer godt ind i den traditionelle nordiske boligstil. Du kan også vælge et plankebord med en mere moderne stil i slidstærkt akacietræ til stuen, køkkenalrummet eller spisestuen. Ikke to plankeborde er ens, fordi træets struktur varierer. Så du får et smukt og unikt bord, hvor du kan samle familie og venner, og I kan nyde måltider sammen. Hvis du gerne vil finde et plankebord til en god pris, så kan du eksempelvis besøge den danske netbutik Mobelnord.dk, som har et bredt udvalg af plankeborde. Alle plankebordene er snedkerlavet og holder i mange år på grund af den høje kvalitet.

Plankeborde i stilrent og traditionelt nordisk design

Kan du godt lide den nordiske boligstil, og vil du gerne finde et smukt og traditionelt plankebord i egetræ, så kan du f.eks. vælge et Nantes – Smoked Plankebord 220 cm. Den røgede olie giver bordpladen et utrolig flot udtryk, og det er et meget smukt bord at have stående i din bolig. Du kan også vælge et Curve Plankebord Hvidolieret 200 cm, hvor de hvidolierede egetræsplanker har en naturlig bølget kant.

Moderne plankeborde i flotte og unikke designs

Vil du gerne have et moderne plankebord, som også er et møbel med lidt kant, så kan du eksempelvis vælge Woody Plankebord 200 cm. Det er et flot spisebord, som er fremstillet af driftwood sortolierede planker. Et andet flot spisebord er Pure Plankebord Akacie Nature 200 cm, som har et gennemført stilrent design. Bordet har naturlige uregelmæssigheder og knaster, som giver det et rustikt look. Hos Mobelnord.dk får du altid kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser, og når du handler i webshoppen er der hurtig levering inden for 3-5 dage. Du har altid 14 dages fuld returret, og fragten er gratis ved køb over 1.999 kr.

Posted in: Plankeborde