Smil til verden uden at slække på beskyttelsen

By:

NU hvor vi skal beskytte os selv og andre med værnemidler af forskellige art – håndsprit mundbind, visir og lignende – så kan man godt komme til at føle sig lidt afskåret fra sine medmennesker. Er man f.eks. i servicebranchen kan man også skulle bruge værnemidler i mange timer ad gangen, og derfor søger nogle andre produkter end lige det udbredte mundbind. Det er blevet tilladt at bruge mundvisir, som dækker munden og næseområdet, det sidder fast med stropper til ørene og med en lille pude, der hviler på din hage. Derfor foretrækker nogle også mundvisiret, når de skal bruge værnemidler i lang tid ad gangen, f.eks. på arbejdet.

Kommuniker klart med mundvisir

Når du har mundvisir på, bliver din tale ikke dæmpet af flere lags stof, og folk kan se din mund hele tiden, så de både bedre kan høre og forstå dig. Det betyder også at f.eks. kunder i din butik får din ansigtsmimik med, når du betjener dem. Netop fordi man kan se hele ansigtet gennem det klare plast, er mundvisiret også at foretrække, hvis du f.eks. har små børn og gerne vil lade dem kunne se dine smil og ansigtsmimik, når du pludrer med dem i offentligheden.

Hold hygiejnen i top

Mundvisiret er lavet af klar plast og har et lag af anti-fog film på sig, så det ikke dugger helt så let til. Derudover har det justerbare stropper, så du kan tilpasse den. Du kan altså let rengøre det med vand og sæbe, og bruge det igen og igen. Du kan læse mere om mundvisiret, og hvordan det beskytter dig i forhold til andre værnemidler via linket ovenfor, hvor du også kan bestille værnemidler til dig og dine, så er godt beskyttet i disse tider.

Posted in: Mundbind