Smarte og sikre børnecykler fra Bike & Co

By:

Sommer tid er cykel tid – og det gælder hele familien! Der er næsten ikke noget bedre end at pakke sadel taskerne og tage hele familien med på en cykeltur til stranden eller ud i den grønne bøgeskov. Eller man kan spænde hele familiens cykler bag på bilen og tage cyklerne med på campingturen eller med i sommerhuset, så man kan cykle sig en tur når som helst. Man oplever bare landskabet, duftene og fuglesangen så meget bedre når man cykler gennem sommerlandet, end når man sidder inden i en bil. Og så er cykling god motion, hvilket både voksne og børn har stor glæde af. Der er ingen undskyldning for ikke at komme op på sadlen og træde i pedalerne, når den danske sommer er på sit højeste. Det skulle selvfølgelig lige være, at ungerne er vokset fra deres cykler. Eller far eller mor bare gerne vil have en cykel med lidt flere gear, eller måske en elektrisk hjælpe motor, til når landskabet bliver en anelse for kuperet.

 

Hos Bike & Co er der til alt held hjælp at hente. Bike & Co har i mange år været en af Danmarks førende leverandører af cykler af høj kvalitet, fra anerkendte producenter – og til særdeles fornuftige priser. I den online shop på bikeandco.dk kan du vælge og vrage mellem cykler i mange forskellige mærker, modeller, størrelser og farver, også når det gælder børnecykler. I afdelingen for børnecykler på bikeandco.dk kan du vælge dit barns nye cykel ud fra aldersgruppe. Børnecykler fra Bike & Co er på websitet opdelt i kategorierne, Mini (fra 2-5 år), Medi (fra 5-7 år), Maxi (fra 7-9 år) og Junior (fra 9-11 år). Blandt de mærker, du kan vælge imellem, når du skal finde en passende børnecykel, finder du Falter, Morrison, Raleigh, MBK, Focus, Everton, Principia og Puky. Børnecyklerne fås med 1-7 gear og med alt nødvendigt og lovpligtigt udstyr, som for eksempel hånd- og fod bremser, ringeklokker og reflekser.

 

Børnecyklerne fra Bike & Co er særdeles robuste og stabile. Samtlige tohjulede børnecykler er udstyret med sikkerhedsgreb og særlige skærme, som beskytter barnet mod kæde og tandhjul. Vi sælger selvfølgelig også trehjulede cykler og løbecykler til børn, som endnu ikke har lært at holde balancen på en tohjulet cykel. Samtlige børnecykler fra Bike & Co lever op til de høje sikkerhedskrav på området, da alle leverandører er certificeret og kendte for at holde en høj standard inden for såvel sikkerhed som robusthed.

Posted in: børnecykler