Skønne strikdesigns og alt til broderi fås til favorable priser hos Sommerfuglen.dk

By:

Er du vild med at strikke flotte trøjer til dig selv, din mand eller forære dem bort som gave til familie og venner? Så finder du et stort og spændende udvalg af strikkeopskrifter hos Sommerfuglen.dk, som er én af Skandinaviens største strik- og broderiforretninger. I udvalget finder du modeller i mange skønne designs fra dygtige og internationalt anerkendte designere som f.eks. Hanne Falkenberg, Marianne Isager, Inga Walløe, Hjelholt, Karen Noe, Canard, Else Schellerup, Einrúm, Anette Danielsen, Brooklyn Tweed, Camarose, Geilsk m.fl. Hos Sommerfuglen er de hele tiden på udkig efter nye spændende strikdesigns, og du får meget kvalitet til gode priser.

Lækre garntyper, strikkepinde og broderikits

Når du bestiller strikopskrifter hos Sommerfuglen.dk, kan du selvfølgelig også bestille garn, strikkepinde og andet tilbehør. Du kan vælge mellem mange lækre garntyper i flotte farver, og du kan få både rene garner, som er lavet af f.eks. angora, bambus, kashmir, bomuld, mohair, hør eller silke, eller du kan vælge blandinger. Strikkepinde fås i mange forskellige størrelser, som passer til netop den strikkeopskrift, du sidder med. Elsker du at brodere, så finder du alt, hvad du har brug for af broderikits, hvad enten du er øvet eller nybegynder.

Strikbøger, kurser og foredrag

Sommerfuglen.dk leverer både alt det bedste inden for håndarbejde og driver samtidig kursus-, workshop og foredragsvirksomhede samt udgiver strikbøger. Så hvis du har brug for ny inspiration, er der masser af læsestof og mulighed for at deltage i spændende kurser og foredrag, hvor du også kan møde andre, som elsker at strikke.

Professionel vejledning og hurtig levering

Hos Sommerfuglen.dk kan du altid få professionel vejledning fra et faguddannet personale, som har en stor passion for strik og broderi. Fordelen ved at handle online hos Sommerfuglen.dk er, at du kan gå på opdagelse i det spændende sortiment, når det passer dig, og så kan du nemt bestille dine varer til favorable priser og få dem hurtigt tilsendt med posten.