Skift radiatoren ud med en LG Nordic Prestige varmepumpe

By:

Er du ved at være træt af hvert år at blive flået i el- og varme regninger? Ville du ønske, at der var en simpel og effektiv måde, hvorpå du kunne barbere 60 – 80 procent af din varmeregning, og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så er der gode nyheder til dig.

Hvis du skifter dine gamle, ineffektive elovne eller elpaneler ud med en effektiv og energi besparende luft til luft varmepumpe, får du op til flere gevinster i form af bedre styring af varmen i dit hjem, et sundere indeklima og en lavere elregning.

Vælg Nordic Prestige varmepumpen fra LG – prisvindende teknologi til dit hjem

Den helt store fordel ved en luft til luft varmepumpe, er klart det lave energi forbrug. Med en luft til luft varmepumpe kan du nedsætte din elregning betydeligt, og samtidig betyder det lave energi forbrug, at varmepumpen er særdeles miljøvenlig i forhold til konventionel elvarme. Blandt andre bonusser ved at skifte til en luft til luft varmepumpe er blandt andet, at der i de fleste moderne luft til luft varmepumper er indbygget luft filter, som filtrerer diverse partikler og mikro organismer fra, når luften cirkulerer igennem varmepumpen, og dermed sørger for renere luft og et sundere indeklima. Dertil kommer, at den smarte varmepumpe kan ”vendes” og bruges som klimaanlæg i sommerhalvåret, når vejret er varmt.

LG varmepumpen, Nordic Prestige er blevet kåret Bedst i Test af SP, som er Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. LG Nordic Prestige er særligt udviklet til det nordiske klima, og kan levere varme til dit hus uanset hvor koldt det er udenfor. Med en LG Nordic Prestige luft til luft varmepumpe er du garanteret solid kvalitet for pengene, og et fornuftigt indeklima i din bolig året rundt. Kinnan er officiel distributør og forhandler af varmepumper fra LG, herunder LG Nordic Prestige 9.

Find din nye luft til luft varmepumpe på kinnan.dk