Skab selv unikke reolsystemer til dit hjem

By:

Der er mange steder i dit hjem, hvor det kan være rart og praktisk for dig at have et smart reolsystem til at opbevare dine ting i. Det gælder både i stuen, hvor du kan have dine bøger og nipsting i den, i entreen, hvor du kan opbevare familiens sko og huer og vanter, i køkkenet, hvor du kan have service og køkkenredskaber stående, så du nemt kan nå dem, og i badeværelset, hvor du kan opbevare håndklæder i dem. Ja, der er nærmest ikke det rum i huset, hvor du ikke giver god mening for dig at have et reolsystem. 

Hos webshoppen inroom.dk har du mulighed for at designe reolsystemer, så de både i forhold til funktion og design passer ind i dit hjem. Inroom.dk har i samarbejde med en designer udviklet nogle smarte kasser i forskellige farver, som du kan sammensætte, så de kommer til at udgøre din helt egen unikke og personlige reol. Du kan vælge en reol, hvor kasserne er helt i den samme farve. Du kan også vælge kasser i forskellige farver. Hos inroom.dk har de designet kassernes farver sådan, at du kan kombinere farver, der ellers ville være i kontrast med hinanden. 

Hele processen med at skabe din egen reol foregår inde i inroom.dks konfigurator, hvor du kan sammensætte de forskellige elementer og se, hvor meget reolen kommer til at fylde i den virkelige verden. Når du har lavet den reol, der passer til dit hjem, kan du tilføje den til kurven og købe den. Fra du har købt reolsystemet, går der mellem tre og syv dage, før du får leveret den hjemme ved dig. 

Bor du i Østjylland, har du også mulighed for at hente reolen hos inroom.dk i Kolding. På den måde kan du få din nye reol lidt hurtigere og komme i gang med at indrette dit hjem. 

Posted in: Reolsystemer