Sjove legesager og kvalitetsudstyr til børnefamilien hos Babadut.dk

By:

Babadut.dk er en webshop, som forhandler et bredt udvalg af legetøj, babyudstyr, tøj til mindre børn og til den gravide og nybagte mor, og det er alt sammen til favorable priser. I det store sortiment finder du mange spændende, sjove, dejlige produkter, som gør hverdagen nemmere for børnefamilier. Hos Babadut.dk er der løbende mange gode tilbud og varer på udsalg, så der er masser muligheder for at gøre en god handel.

Sjove og spændende legesager

I det store udvalg af sjovt og spændende legetøj finder du eksempelvis aktivitetstæpper til babyer og skumgulve. Her er bideringe, badelegetøj, badebassiner, knæbeskyttere til kravebørn, Bloco konstruktionslegetøj, lamper og bamser samt SwimFin, som er det perfekte hjælpemiddel, når dit barn skal lære at svømme.

Kvalitetsudstyr til dit barn

Har du brug for pusleudstyr til din baby, kan du f.eks. vælge mellem bleer, potter, pusletasker, badekar, termometer eller varmedunk med girafmotiv. Når barnet skal sove, kan det være en fordel at have en ergonomisk babypude fra Deltababy og Babymoov, som forebygger fladt og skævt baghoved. Du kan også få sovekiler fra Cosymat, som afhjælper ondt i ørene og tilstoppet næse hos barnet. I kategorien Spisetid er der et stort udvalg af hagesmække, bestik, service, madmaskiner, børnestole og opbevaring af mad til børn.

Gode tilbud til mor

Webshoppen har også mange gode tilbud til dig, som er gravid eller nybagt mor. Vil du gerne gå i dit almindelige tøj i lidt længere tid, så kan du få et Belly Belt. Du kan også få et støttebælte til at støtte din lænd, når maven bliver tungere. Du kan få smukke graviditetssmykker med lyd, som din baby kan høre. Når du har født, kan du gøre amningen lettere ved at anvende ammeindlæg fra CareDesign og ammebrikker fra Mam.

Tilmeld dig nyhedsbrev og Facebook og få 10 % rabat

Ud over de mange gode tilbud du finder i webshoppen, så kan du få yderligere 10 % rabat ved hvert køb, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på hjemmesiden eller tilmelder dig Babaduts fangruppe på Facebook. Via nyhedsbrev og Facebook bliver du løbende orienteret om gode tilbud, konkurrencer m.m. Så der er mange fordele ved at handle hos Babdut.dk.

Posted in: Uncategorized