Sammensæt arbejdssko til dit arbejde

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når du tager på arbejde, har du jo tænkt over beklædningen.

Nogle arbejdspladser har nogle retningsanvisninger til, hvad der er passende og sømmende at have på af beklædning på deres arbejdsplads.

På andre arbejdspladser er man lidt mere afslappet med beklædningen, så længe den ikke er for vovet eller på nogen måde provokerende.

Derimellem kan man finde arbejdspladser, der har nogle udvalgte dage, hvor man må klæde sig mere afslappet.

Der er endvidere nogle arbejdspladser, hvor det er lovkrav, hvad man har på, så man er bedst muligt beskyttet, og her er det ikke en dresscode, man kan afvige fra.

Vi tænker blandt andet på bygge- og anlægspladser, hvor man ofte skal have sikkerhedsvest på samt en beskyttelseshjelm afhængigt af omfanget af byggepladsen.

Og så er der arbejdsskoene. Specielt i disse to nævnte arbejdspladser er det vigtigt, at man har deciderede sikkerhedssko på for at beskytte fødderne bedst muligt, hvis der skulle ske et uheld.

Her kan man meget praktisk vælge et par sikkerhedssko fra anerkendte firmaer som AIRTOX eller HKSDK, der har specialiseret sig i at skabe nogle af de bedste sikkerhedsko, man kan få på markedet, så der er lige dele komfort og beskyttelse i disse sko til en lang arbejdsdag.

Uheld skulle helst undgås, men skulle det ske, er det sindsoprivende vigtigt, at man husker at beskytte fusserne, for glemmer man skoene bare én gang, hvor uheldet sker, kan det få fatale konsekvenser.

Men nu er der også andre arbejdspladser, hvor der er brug for arbejdssko, så man kan gennemføre en hel arbejdsdag, hvilket blandt andet er i sundhedssektoren.

Som sygeplejerske, læge, sygepasser eller sosu’er skal man tilbagelægge mange kilometer i løbet af en arbejdsdag, og så er det vigtigt, at man går i nogle sko, der er designet med henblik på at tilbagelægge mange afstande i løbet af en dag.

Hvis du går og leder efter arbejdssko, kan vi anbefale, at du kigger her: Ekco.dk

 

Posted in: Ekco.dk