Sæt et personligt præg på dit hjem med den perfekte pendel

By:

En pendel er en populær lampetype, som mange danskere har hængende i deres hjem. En pendel er en lampe, som hænger ned fra loftet i en enkelt ledning, og den kan hænge næsten hvor som helst i hjemmet. Den kan f.eks. hænge over spisebordet eller sofabordet og sprede hyggestemning, og den fås i mange designs og farver. Med en pendel kan du sætte et personligt præg på dit hjem. Går du online for at finde en ny pendel til dit hjem, er der nogle ting, du bør overveje først.

Hvilken type pendel skal du vælge?

For det første er der selve designet af lampen. Hvilke typer af pendler findes der, og hvilken slags pendel passer til dit hjem. Hvis du f.eks. har indrettet dit hjem i retrostil, vil det være perfekt at købe en pendel, som er designet i retrostil. Men hvis dit hjem er moderne indrettet, så er det nok en pendel med et mere moderne look, du skal have. Størrelsen har også betydning, når du skal vælge en pendel. Det er indlysende, at hvis du har en stor stue eller spisestue, så kan du sagtens investere i en stor pendel, som kan oplyse hele rummet, mens det vil passe bedre med en mindre pendel i små rum. Pendler kan være lavet af forskellige materialer, f.eks. glas, metal eller fjer og her kan du vælge og vrage alt efter smag. Mange pendler fås i flotte farver, som pynter i de fleste hjem og passer til den indretning, du allerede har valgt. Det store udvalg betyder, at du sagtens vil kunne finde en pendel, som passer til dit hjem og dine behov.

Stort udvalg af kvalitetspendler

Der findes mange forretninger, både fysisk og online, hvor du kan købe pendler. Kvaliteten af lamperne kan dog svinge fra forhandler til forhandler, og det er derfor en god idé at sammenligne lampekvalitet og priser flere steder, inden du køber en ny pendel. Lampeguru.dk er en af de forhandlere, som har et kæmpestort udvalg af kvalitetspendler. I webshoppen finder du eksempelvis pendler fra producenten VITA Living. VITA Conia Pendel er en smuk kogleformet pendel med hvide plastblade, der giver et dejligt lys. VITA Eos Fjer er en helt unik fjer-pendel lavet af gåsefjer (fra afdøde gæs). Leder du efter en pendel til at hænge over køkkenbordet eller spisebordet, så er den lille metal-pendel fra Nielsen Light Neksø superfin. Halo Tech Winner Pendel er en klassisk lampe i mat glas med mørke tegninger, som giver et skønt lys. Philips Caress Pendel er en smuk, hvis glas-pendel, som du kan sætte en farvet pære i og opnå en superflot effekt. Gå på opdagelse i webshoppen og find mange andre flotte og smukke pendler til dit hjem.

Posted in: Pendler