Sådan vælger du en rigtige japanske køkkenkniv

By:

Start med at besøge Pmshop.dk, de har et fedt udvalg af japanske køkkenknive.

Når du skal købe din første japanske køkkenkniv i god kvalitet, skal du koncentrere dig om at købe en kniv, der passer godt til din hånd og er nem at bruge. Hvis der er behov for endnu en kniv i dit køkken, kan du senere købe en ekstra til mere specifikke behov hos Pmshop.dk. Du kan måske henad vejen oprette et personligt sæt køkkenknive.

Før du køber en køkkenkniv hos Pmshop.dk, bør du overveje følgende:

Hvilken slags kniv du vil have (i forhold til hvilke retter du forbereder),

Størrelsen af køkkenkniven for at kunne bruge den på en afslappet måde,

Om bladet skal laves helt af rustfrit stål, og om du kan tolerere noget patina på din køkkenkniv

Om du selv vil lære at slibe din køkkenkniv

Hvor mange penge, du er parat til at betale for en god køkkenkniv hos Pmshop.dk, dog bør det nævnes at Pmshop.dk har meget overkommelige priser i forhold til knivenes fantastiske kvalitet.

DESIGN OG MATERIALE

Det grundlæggende design af en køkkenkniv har ikke ændret sig dramatisk i de sidste 10.000 år, således at en kniv stadigvæk er et blad med et håndtag. I forhold til materialer (især stål) og deres behandling, er der dog sket en del på de 10.000 år.

Kvaliteten og prisen på en køkkenkniv bestemmes i dag af:

Kvaliteten af stål

Metoden anvendt til omdannelse af stål til en kniv

Hvor skarpt bladet er, og hvor længe det opretholder sin skarphed, hvis det håndteres korrekt, hvilket primært afhænger af de to første punkter.

Hvor ofte det er nødvendigt at slibe kniven og hvor krævende denne proces er

Balancen mellem bladet og håndtaget og hvordan kniven føles i hånden

Kvaliteten af håndtaget, samt fremstillingen af din køkkenkniv

En køkkenkniv er et uundværligt redskab i køkkenet og har to hovedfunktioner: funktionalitet og ergonomi.

Vælg det rigtige design af Køkkenkniv hos Pmshop.dk

Jo bredere bladet er, jo bedre er det til at skære grøntsager og frugt, og jo mindre egnet er det til generelle opgaver, som f.eks. partering. Smalle blade er mere egnede til at skære råt kød eller fisk og er ikke egnet til hurtig hakning.

Hvis du vil have en multifunktionskniv til at skære større mængder kød, fisk og grøntsager, MIYABI 5000 køkkenkniv et glimrende valg. Hvis du foretrækker en lidt kortere knivtype, er KAI SHUN PREMIER JAPANSK Køkkenkniv den rigtige vej at gå. Begge disse knive fås hos pmshop.dk

Posted in: Pmshop.dk