Sådan vælger du de rigtige døre til dit hjem

By:

Når du skal vælge døre til dit hjem, kan du ikke bare gå ud fra, at du kan bruge de samme døre til alle døråbninger. Der findes nemlig mange forskellige slags døre, og for hver døråbning kan det være en god ide, at du tænker over, hvilken type dør det skal være, så du får fundet den helt rigtige til åbningen. Der findes for eksempel både franske døre, skydedøre, branddøre og dobbeltdøre. De har alle nogle forskellige egenskaber og kvaliteter, som du kan udnytte bedst muligt i de forskellige døråbninger.

Et godt sted for dig at købe døre er på webshoppen melholt.nu. De har et stort udvalg af døre, og du kan derfor nemt finde den helt rigtige dør til din din døråbning. De har for eksempel et stort udvalg af franske døre. Dørene med glasruder i er med til at give mere lys til dine rum og gøre, at det føles som om, at to rum hænger sammen. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at skabe et lyst og lækkert hjem med et godt flow. 

En skydedør er en god løsning, hvis der ikke er så meget plads til at åbne døren. Det kan for eksempel være smart, hvis du har et lille badeværelse. Der kan det være svært at kante sig ind og ud af badeværelset, hvis du har en dør, der åbner ind i rummet. Der kan virkelig være meget ekstra plads at vinde med en smart skydedør. 

Hvis du har plads til det, ser det flot ud, hvis du har dobbeltdøre imellem to rum. Det er med til at gøre, at rummene nærmest føles som et stort, når dørene står åbne. Når de er lukkede, har du derimod to selvstændige rum. Du kan både få dobbeltdøre, der er massive, og som franske døre med ruder i.