Sådan indretter du bedst din restaurant

By:

Hvis du skal til at åbne en restaurant, er det meget muligt, at du har haft mest fokus på at lægge en god menu, hyre de rigtige folk og finde de perfekte lokaler, men de perfekte lokaler skal jo også indrettes på den helt rigtige måde. 

Vi har talt med zederkof.dk, der forhandler inventar til blandt andet restauranter. De har hjulpet også med disse tre punkter, der er nogle af de vigtigste at huske på i forhold til indretning af restaurant

1. Maden bestemmer stilen

For langt de fleste restauranter er maden med til at bestemme stilen på indretningen. Hvis du serverer italiensk mad, vil indretningen være inspireret af Italien. Hvis det er asiatisk mad, skal det være tydeligt i indretningen. Det er med til at give dine kunder en total oplevelse. Det giver dog også altid pote, hvis du giver folk noget lidt andet, end det de havde forventet. Hvordan ville en italiensk restaurant for eksempel se ud, hvis den lå på månen? Det er det, der er med til at få din restaurant til at skille sig ud. 

2. Plads til hele familien?

Når du skal indrette din restaurant, er det også vigtigt, at du tænker over, hvilke gæster du gerne vil tiltrække. Hvis det er børnefamilier, skal indretningen være efter det. Det er for eksempel ved at lave store borde og stole, hvor det er nemt for børnene at sidde. Hvis du gerne vil henvende dig til en anden kundegruppe, handler det om at tænke dem ind i din indretning. 

3. Pris og gæster

Når du skal indrette din restaurant, handler det også om, at du symboliserer med indretningen, hvad kvaliteten af maden er. Hvis det er fine møbler, vil dine gæster også tænke, at det er fin mad. Hvis du omvendt serverer store portioner til billige priser, kan du vælge møbler, der understreger det.