Sådan finder du de rigtige dansesko

By:

Der er stor forskel på, hvilken form for sko du har brug for, alt efter hvilken form for dans du dyrker. Det er vigtigt, at du finder de rigtige sko, da det vil være med til at understøtte din dans bedst muligt. Ofte er der også forskel på, hvilke sko du skal have på til træning, og hvilke sko du skal have på til opvisning. Det er derfor en god ide, at du har begge dele. 

Et godt sted for dig at købe danskesko, lige meget hvilken form for sko du er på jagt efter, er hos happydancefeet.dk. De har et stort udvalg af forskellige dansesko og kan altid hjælpe dig med at skaffe en sko hjem, hvis du ikke kan finde den, som du gerne vil have. Det er altså din mulighed for at handle hos en meget fleksibel og imødekommende webshop. 

Næsten lige meget hvilken form for dans du danser, vil du som kvinde altid skulle have en højhælet sko på. Det gælder dog ikke til swing og til rock and roll, hvor du har sneakers på. Der er dog forskel på de forskellige former for højhælede sko. En latindansesko vil for eksempel altid være åben i tåen, mens en standarddansesko er lukket i snuden og som regel har en rem over vristen for at holde dem på plads. På happydancefeet.dk har de opdelt skoene i kategorier, så du nemt kan finde dem, der passer til den stil, som du danser. 

Man skulle tro, at det var mere simpelt for mænd, men det er det langt fra. Til latindans skal mændene have en sko med hæl, mens de til standarddans skal have en flad sko. Til swing, jitterbug og linedance har de en mere sneakersagtig sko, der giver et godt greb i gulvet. Det er vigtigt til disse typer af danse. 

Posted in: Dansesko