Royal canin hundefoder hos simbasfoder.dk

By:

Når du skal vælge det rette foder til din hund, er der mange ting at tage hensyn til. Er din hund stadig i hvalpe stadiet, er det vigtigt, at du vælger en foder type, som er specielt tilrettet hvalpe. En hvalp skal bruge næringsstoffer, som styrker vækst af knogler, muskler og hjerne, så din hvalp får de bedste betingelser for at udvikle sig til en sund og rask voksen hund. Når den først er nået dertil, er det vigtigt at kigge på hundens aktivitets niveau for at kunne bedømme, hvilken type foder, der vil egne sig bedst til den – og i hvilke mængder, den skal have det tilført. En jagthund eller en hund, der bruges til agility, vil typisk have brug for at få tilført mere energi gennem kosten end en skødehund eller en hund med et meget lavt aktivitets niveau – som for eksempel en Basset Hound, som helst vil undgå at bevæge sig mere and aller højest nødvendigt. Og en Grand Danois vil typisk have et noget større føde indtag end en Papillon.

 

Samtidig bør du også tage faktorer som race, køn, alder og generelle helbreds tilstand i betragtning. Visse racer har tendens til at udvikle dårligt tandkød, og til dem anbefales en særlig type kost tilskud, som styrker gummer og tænder. Hunde fra bestemte racer bliver lettere overvægtige, og her skal man især være opmærksom på ikke at give dem en alt for energirig kost.

 

Det kendte og velansete mærke Royal Canin, som forhandles og anbefales af dyrlæger over hele verden, har mange års erfaring med tilpasning af foder til hunde. I Royal Canins hundefoder serie finder du foder special tilpasset alle hunde racer, livsfaser, og specielle behov. Du kan for eksempel finde Royal Canin hundefoder, som retter sig særligt mod overvægtige hunde.

 

Køb Royal Canin hundefoder hos simbasfoder.dk til særdeles konkurrencedygtige priser.