Rejser for handicappede til sydens sol

By:

Ønsker du at komme væk fra Danmarks kolde og triste vintermåneder? Stikke tæerne i noget sand eller drikke lækre drinks, mens du kigger på solnedgangen? Lige meget hvad din motivation er for at komme sydpå, så kan vi hos Sustravel sammensætte rejser der er skræddersyet for handicappede, så du kan være sikker på at få en god og tilgængelig oplevelse.

Tag sydpå med dine kære

Lige meget om du skal på en lille getaway med din kæreste eller måske skal på tur med familien, så har vi en løsning til dig hos Sustravel. Ønsker du at blive indenfor Europa har vi ture til smukke Grækenland, hvor du kan forsøge dig med øhop og nyde de krystalklare vand. Vi har også ture til fantastiske Italien, til dig som hungrer efter at sætte tænderne i fabelagtig pasta og nyde helt overvældende smuk arkitektur. Begge destinationer er også sprængfyldte af historie til dig, som nyder det. Er rejsefeberen lidt værre og ønsker du at komme længere væk, så tilbyder vi også rejser for handicappede til den lille eksotiske og smukke ø Boniare i Caribien.

Kom på dit livs eventyr

Lyder idéen om at komme ned og mærke solskinnet på næsetippen som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der findes for dig og dine. Hos Sustravel går vi højt op at alle skal kunne komme på fantastiske ferier, så grib røret eller gå til tasterne allerede i dag og hør mere om, hvordan du kan komme på eventyr til sydens sol med din familie eller kæreste, eller måske på helt egen hånd.